הייתה הופעה ענקית!!!

joniהאדום

New member
הייתה הופעה ענקית!!!

אין לי מילים לתאר אותה, מדהים!!! תבינו שבפרקים מסויימים של ההופעה, הרגשתי כמו בערד 92 (וזו ההרגשה הכי טובה שיכולה להיות) יובל שכרגיל היה "קצת" מסטול, והוא והחבר'ה שלו הרסו את חדר הכושר במרכז ההידרוטראפי שליד לפני ההופעה (אל תשאלו.. הוא גם התחיל לספר על זה בהופעה, חבר שלי שהוא מהאגודה, סיפר לי שיובל ביקש איזה חדר סגור לשהות בו לפני ההופעה, אז הכניסו אותם לחדר כושר החדש, שדרוש עכשיו שיפוץ...) בכל אופן, יובל דיבר בין השירים , יותר ממה שהוא עושה בד"כ, ברבה יותר, ותאמינו לי אני יודע, אני הייתי בעשרו הופעות שלו, והוא לא מדבר כ"כ הרבה, לדעתי זה היה בגלל שהיו קצת בעיות עם הכלים, למרות שהם הגיעו לשם כבר מהצהריים וכיוונו אותם (הייתי נוכח, ומי שלא הגיע בצהריים הפסיד את הזדמנות חייו לפתוח סחבקייה עם החבר'ה, , הם נתנו מיני הופעה לחימום, ולכיוןן כלים, עשו שטויות, ומי שרצה יכל לעלות לדבר איתם הכל, הם באמת הכלה, בעיקר שלומי ואיגי!!) בכל אופן, הם עשו לא מעט אילתורים, והיו טובים, שלומי כרגיל משך אותם לשטויות, שהגיעו לשיאם בביצוע מדהים של הSHADOWS שהייתי בטוח שיתחבר לאיזה איש אך התבדתי (לצערי..)... היה ביצועים מעניינים לאנה ולאחכה לך בשדות (שיובל התבלבל בבית השני של השיר..), וגם הייתה התייחסות של יובל בעניין משינה!!! (הוא אמר שבמוזיקה צריך לחיות את מה שעכשיו, וכל הופעה שמקיימת עכשיו לא תחזור לעולם , פילוסופי משהו, אך לא מעודד במיוחד אם מפרשים את דבריו) לאחר ההופעה שאלתי את איגי לגבי איחוד, וגם הוא לא אישר דבר כזה, אמרתי לו המן הלצה שיהיה איחוד ודיסק חדש בסיגנון מפלצות, אז הוא אמר לי שרק אם אני (כן כן אי...) אכתוב ת'שירים... זהו, זה לא הכל אבל אין לי עוד כח לכתוב... וכל מי שלא הגיע לכא כי זה רחוק, תוכלו את הלב!!! ואל תשכחו שאנשי הדרום כל הזמן סבלו מהמרחק... ביי.

מתי......

הייתה ההופעה? ואיפה? של מי בכלל? אני פשוט בן אדם לא מעודכן....
<----טמבל

NISAN1000

New member
../images/Emo6.gifכאילו אתמול כזה

אתמול הייתה הופעה בשדרות במכללת ספיר של יובל איגי ושלומי כל מי שלא בא הפסיד לדעתי...........

למעלה