הייתה הופעה מצוינת

הייתה הופעה מצוינת

קודם כל, תודה רבה ללהקה על הופעה מצוינת, שאומנם הזכירה מאוד את ההופעה האחרונה לפני קצת פחות משנה במועדון הזאפה - אבל לא נפלה ממנה. בנוסף, המתחם של רדיו קול רגע הוא מתחם מאוד נחמד וכיפי, והוא אכן התאים מאוד לארח אירוע שכזה, אז גם החבר'ה שהם בעלי המתחם (ע.ע. חיים הכט) - קבלו ח"ח (חוץ מהצלם המרקד שקצת עיצבן). באשר לי, הגעתי לקיבוץ בית קשת תוך קצת יותר משעה וחצי של נסיעה, וחזרתי אפילו בפחות זמן... לא ייאמן כמה הכבישים פנויים ביום שישי בערב. סוף סוף הספקתי לפגוש את ליאורונן LIVE וגם את גלה המקסימה. אתם אחלה חבר'ה ושמחתי מאוד להכיר אתכם. לא אפסח כמובן גם על יסמין ואחותה שעשו כברת דרך ארוכה עד לקיבוץ בית קשת שבצפון, פלוס לילה לינה במקום, וכמובן את יוסי הלא הוא אתניקסי לנצח, חברי הטוב, שאילולא הוא לא הייתי מגיע להופעה המעולה הזו. תודה רבה לכולכם - היה ממש מגניב. הקטע המצחיק של הערב: גיל אלון מתבלבל וחושב שמתחילים לנגן את "קמיעות" במקום את" California Dreaming". באשר לקטע ה"להתראות ותודה לכולם" שהם נוהגים לעשות, הפעם הם חרגו ממנהגם (תקנו אותי אם אני טועה) ועשו אותו 3 פעמים - כך שבפעם השלישית באמת חשבתי שהם שוב יחזרו לבמה... תודה רבה לתמיר שהסכים להצטלם איתי, תודה רבה לגל הענק שיוסי עשה לי היכרות איתו ("אהה, זה אתה כוכב סרטים, אני רואה אותך כותב לפעמים") ותודה רבה לגיל אלון שנשאר לדבר איתנו. מבחינתי זו הייתה מן התרגשות, מפני שזו הפעם הראשונה שיצא לי לדבר עם חברי הלהקה... אנא, סילחו לי ההתלהבות המוגברת. בכל אופן, תודה רבה לכולכם. גל: אנו לא שוכחים את הבטחתך להיכנס ולכתוב מידי פעם "מה המצב חבר'ה, הכל טוב ?" כדי שנדע שאתה ושאר חברי הלהקה חיים. קיצר, שיהיה לכולכם לילה טוב, ונתראה רק בשמחות. נ.ב. יסמין, שכחתי להביא לך את הדיסקים, למרות ששמתי אותם באוטו ! לא נורא, בפעם הבאה כשניפגש...

אני מניח שעכשיו תורי... ../images/Emo6.gif

הייתה הופעה מצויינת. הם נתנו את הלב והנשמה מעל ומעבר ובאמת מגיעות להם כל המחמאות שבעולם. רק העובדה ש-200 איש נשלחו הבייתה כי לא היה מקום, מוכיחה שכוחם עדיין במותנם ושלא נס ליחם. אני באופן אישי, התגעגעתי כ"כ להופעה האקוסטית < מי לא > וכמובן ששמחתי שהם ביצעו שוב את כתם הפרי בסגנון הרגאיי. נראה לי שגם שאר הקהל, לרבות חברי הפורום אהב את הביצוע. אני ספרתי בהופעה 3 פאדיחות (2 מהן שאני עשיתי): ראשונה, אחרי "אין לאן ללכת", כשזאב דיבר על מקום שאפשר ללכת צעקתי בבדיחות הדעת לאיראן ובאותו רגע שכחתי לחלוטין שההופעה הועברה בשידור חי ב"קול רגע". מקווה שאלה שהאזינו להופעה מהרדיו לא שמעו את ההערה המבודחת...
. שנייה, הפאדיחה של גיל אלון<מייד אחרי הפאדיחה שלי>. אני חושב אגב, שהוא התחיל את הפתיחה של "ימי ניסים" ולא של "קמיעות" משום שאת "קמיעות" הוא מנגן על גיטרה חשמלית עם פויזנר והוא היה עם הגיטרה האקוסטית. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. שלישית, ב"יהיה לנו טוב", כשזאב הגיע לבית השני הוא שכח אותו. אני בדיוק עמדתי מולו והוא הסתכל עליי במטרה שאציל אותו ואזכיר לו את תחילת הבית השני. משום מה, קיבלתי בלק-אאוט ושכחתי לחלוטין גם איך זה מתחיל(ברור שזה כי התרגשתי). לו הייתי יושב בשולחן לא היה סיכוי להתבלבלות הזו שנחתה עליי פתאום והייתי שר את כל השיר כמו שצריך... דבר נוסף(וכמובן שזו הערה בחיוך) שחוזר על עצמו בהופעות, זה שזאב מערבב את המילים בשירים<ע.ע "לילה קר" ו"כתם הפרי", כדוגמה>. כל פעם מחדש, ההתקלה הזו הורגת אותי. אנחנו באים לשיר את המילים הנכונות והופ הוא משנה מילים. מילא הקהל שישב מאחורינו ולא יודע ת'מילים בע"פ, אבל מה איתנו הקבועים? למה זה מגיע לנו?
היה תענוג לפגוש את כל החמישייה לפני ההופעה ולאחריה. כמו כן, היה טוב לראות את חברי הפורום<ע.ע תודה>. תודה לגיל שדיבר איתנו וגם לתמיר. אורן, אני שמח בשבילך שדיברת עם גל והצטלמת עם תמיר, הקלידן הנערץ עלייך בארץ הגיע הזמן, לא?
באשר לחדשות מהלהקה(מקווה שאזכור הכל ואם לא תשלימו אתם את החסר): סינגל ראשון, ייצא בעוד עשרה ימים. מועד יציאת הדיסק, אינו ידוע. מה שידוע לגביו, זה שכרגע הכניסו לתוכו עשרה שירים ויש מצב שיכניסו עוד. הפעם, לא הוכנס שיר עם לחן של גיל אלא כל הלחנים של זאב ותמיר כרגיל. משעממים...
. לגבי ה-DVD, הם מחכים שהדיסק החדש ייצא ואז הם ייראו מה הלאה. הכל בשלבי תכנון. מתוכננת הופעה נוספת בבית קשת, בגלל מה שהיה עם האנשים שלא הוכנסו. ייתכן שתהיינה עוד הופעות אקוסטיות< זאפה, אחד המקומות שהוזכרו כאפשריים>. ההופעה הראשונה עם טררם, תתקיים בע"ה ביום א', 15.10 בראשל"צ במסגרת פסטיבל היין. הודעות תתפרסמנה בהמשך(תודה לדרור, על נידוב המידע האחרון). לסיום: אני רוצה להגיד תודה אישית לכל מי שהיה אתמול, כי אני חושב שמגיע לכם: תודה לזאב נחמה, תמיר קליסקי, גיל אלון, גל הדני, יורם פויזנר, דרור קליסקי מנהל הלהקה ושאר האנשים שקשורים בצורה זו או אחרת ללהקה. תודה ליסמין ושירה אחותה, לאורן, לליאורונן, לאופיר לגלה ולבעלה ותודה רבה לכל מי שבא לבית קשת והיה שותף לדבר המדהים הזה שנקרא ההופעה האקוסטית. ניפגש בע"ה, בהופעת הבכורה עם טררם בראשל"צ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר נוסף ששכחתי:

יצא לי לשאול את זאב לגבי המילה ה"מיסתורית" ב-"CALLING LEBANON" והוא אמר שזה "AND THE SOUND GOSE" כמו שליאור זיהתה, אם אני לא טועה. אני אצטרך להתרגל לעניין, אחרי שהייתי סגור ב-99% שזה "IN THE SIGNAL"

מה יהיה עם הזיכרון הרע שלי?... ../images/Emo4.gif

מוצאי שבת הבא, בחדשות ערוץ 2, כתבה וראיון עם חברי הלהקה!!!

ואני שכחתי

לומר תודה לאופיר על התמונה, אז אופיר - תודה רבה אחי. שמחתי גם אותך לפגוש לראשונה.

נטלייי

New member
איזה כיף לכם ../images/Emo10.gif

חבל שלא יכולתי לבוא. אבל אני שמחה שנהניתם. ותודה ליוסי על כל החדשות
אההההההההה, שיר חדש עוד 10 ימים

תמונות מחר

אבל הן לא משהו... אופיר וגלה, יהיה נחמד אם תעלו לפורום כמה מהתמונות שצילמתם, שלנו ושל הלהקה
ולגבי הטעות של גיל זה אכן היה ימי ניסים ולא קמיעות... היה כיף לראות את כולם, מקווה שנתראה שוב בקרוב ובהרכב מלא יותר

ZGala

New member
עכשיו גם אני קצת אספר

הגעתי בשעה 7, שמעתי חזרות בעצם עשו אותה מופע, רק לא הכל תמיד היה כמו שזאב רצה... פעם באמצע שיר הוא צעק: "איפה גיטרה?" ענו לו משהוא, אז הוא די רגוע אמר: "אז תביאו גיטרה!" את שיר "קמעות" זאב סיים במילים: "אמא של חיי!" כנראה היה משהוא לא בסדר, אבל אני חייכתי מהמילים. תמונות שעשיתי לא ממש הצלחתיות, אבל זה מה יש 2 ראשונות - חזרות לפני מופע עוד מספר תמונות אחרי פתיחת הדלתות מהמופע - אין תמונות של תמיר, כי יורם כל הזמן סגר לי אותו אחרי המופע - לא נישארתי הרבה זמן, לצערי לא ראיתי את זאב לכל הפחות לאמר לא "חן חן איש יקר"

למעלה