הייר מטאל

amirk25

New member
הייר מטאל

אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאלה אבל בכל זאת: מהם לדעתכם 10 השירים הטובים ביותר של ההייר מטאל? סתם מעניין אותי לדעת. פרסים יוענקו לאלו שיקלעו לבחירה האישית שלי (סתם לא....
) טוב, תודה וביי בינתיים.

amirk25

New member
רעיון לא טוב...

החבר'ה שם בפורום מטאל הם מאוד קיצוניים בטעם שלהם ואם אני אשאל שם שאלה כזאת הם יבעטו אותי משם ויקללו אותי בלי לחשוב פעמיים. אז בכל זאת אני מבקש שמישהו יענה לי כאן. תודה.

amirk25

New member
טוב אני ממתין לתשובה, אני רואה שאין

תגובה וזה עצוב כי גם הייר מטאל זה מוזיקה משנות ה80 ולא רק כל הדאנס-אלקטרוני משנות ה80 וכל זה, אז אני מצפה בכל זאת לתשובה.

שמש27

New member
אני מצטער שאין ביכולתי האישית לעזור

אני חובב את הצד האלקטרוני-רומנטי של השמונים, ו"כבד" בשבילי, אבוי לבושתי הגדולה, זה "רעל" של "אליס קופר" או "את נותנת לאהבה שם רע" של "בון ג'ובי"... למרות שיש לי כל מיני "וויט סנייק" בבית - לא טרחתי להתענין אף פעם. עכשיו אתה מבין שממני לא תצמח לך הישועה ?
בכל מקרה, יש לנו כאן את אורי, שהוא המומחה לרוק כבד מהשמונים. חכה, הוא תמיד מאחר ביום-יומיים, אבל עונה בסוף. ויש לו אחלה תשובות, האמן לי.

amirk25

New member
לא נורא אני סולח לך

דווקא השירים שציינת הם מעולים. וסתם ככה על תגזים כי זה לא כזה כבד (לפחות לא כמו מטאליקה ושות'). בכל אופן תגיד לי כשאותו אורי יהיה כאן, בסדר? תודה וביי.

שמש27

New member
יש לי 5 דקות לנשום בעבודה,

אז אני אנצל אותן כדי לעזור לך... אולי...
קבל הודעה של אורי מהזמן האחרון.

oril123

New member
תודה על המחמאה אבל אני לא עונה

אחרי יום יומיים
ועכשיו לענין בהמשך לפתיל הקודם שלי בנושא מצ"ב כמה הרכבים נוספים: KISS שבשנות ה 80 הסירו את האיפור הכבד שאפיין אותם בשנות ה 70 . אלבומים מומלצים : Kiss Unmasked, Music from The Elder וCreatures of the Night בשנות ה 80 הלהקה גם עברה שינויים פרסונליים שחצי מהלהקה הוחלף. באותם שנים גם פרצו לתודעה "טכנאי" הגיטרות: Yngwie Malmsteen, Joe Satriani וSteve Vai. ואם מענין אותך להאזין ללהקה קצת יותר מתוחכמת מרוב להקות הHAIR METAL אני מליץ לך על ההרכב הקנדי RUSH ובמיוחד האלבומים: Moving Pictures , Exit...Stage Left live ,Grace Under Pressure .

שמש27

New member
אל תעלב, אורי יקירי ../images/Emo13.gif

אמרתי את זה תוך הלקאה עצמית - שהרי אם טוריקן היה סופר לי את הימים שאני נעלם מהפורום - הייתי היום בעבודות פרך באיזה קולחוז בסיביר... אז... בסבבה, ותודה.
ואגב, עיינתי קצת בהודעות שלך, ושמתי לב שאתה חובב גם גל חדש ואלקטרוני, וגם גיטרות צורחות למוות. אולי זאת שאלה מטומטמת, אבל: איך זה מסתדר ?

Ice machinE

New member
מסתדר יופי יופי ../images/Emo163.gif

אל תשכח שאני הייתי מטאליסט לפני תקופת DM... הייתי נרדם עם headbanger's ball...

oril123

New member
לשמחתי פיתחתי במשך השנים טעם

מאד מגוון במוסיקה ואני פשוט אוהב כל מוסיקה שהיא טובה בעליל כאשר הסגנונות המועדפים עלי הם : רוק מתקדם (קינג קרימזון, פינק פלויד, פרנק זאפה, ELO המוקדמים, רוקסי מיוזיק המוקדמים, ג'נסיס לפני ההשתלטות של פיל קולינס, YES עד סוף שנות ה 70 , פרזנט ועוד רבים אחרים.) רוק כבד (דיפ פרפל, לד זפלין, קיס, ואן האלן, ריינבוו ועד ללהקות המודרניות שמשלבות בין רוק מתקדם ומטאל כגון דרים טיאטר, קווינסרייך ועוד.) גל חדש (במובן היותר איכותי שלו כגון: בהאוהאס, טוקסידו מון, מינימל קומפקט וגם גל חדש פופי כגון : דוראן דוראן, הליגה האנושית, תא רך ועוד.) דיסקו (כן יש לי חולשה עזה לדיסקו המונוטוני של שנות ה 70 כגון : CERRONE SILVER CONVENTION , LA BELLE EPOQ וגם דיסקו "רגיל" של בוני אם דונה סאמר ועוד.) אלקטרוני (קרפטוורק כמובן, ילו הראשונים, ז'אן מישל ז'אר ועוד) פסיכדליה ישנה (LOVE , JEFFERSON AIRPLANE ,SYD BARRET ועוד פנינים מסוף שנות ה 60 . ) רוק ופופ מיינסטרים (אלטון ג'ון, בי ג'יס, אבבא ועוד.) ג'אז (מג'אז קל ולאונג'י עד השסנים של מיילס דיוויס וג'ון סקופילד ועוד.) מוסיקת עולם (אירית, לטינית ועוד.) כפי שאתה יכול להבחין הטעם המוסיקלי שלי מאד מגוון ואני לא מקובע על סגנון מסויים.

amirk25

New member
תאמין לי אורי כל הכבוד לך

אני גם כן אוהב את רוב הדברים שאמרת תאמין לי (ואני לא ציני (לשם שינוי)) עניין אותי פשוט לדעת מהם לדעתך 10 השירים הכי טובים של ההייר מטאל. תודה.

oril123

New member
לא יודע אם 10 השירים הטובים ביותר

אלא אלו שעולים לי כרגע בראש :(לא לפי סדר כלשהו) 1.Theme 1 - Cozy Powell (מנגינה לא שיר ) 2.Jump - Van Halen 3.I Surrender - Rainbow 4.Animal -Def Leppard 5.Fool for Your Loving -Whitesnake 6.Don't Break My Heart Again - Whitesnake 7.Here I Go Again - Whitesnake 8.Nobody's Fool -Cinderella 9.I Still Love You - Kiss 10.You're in Love -Ratt אני אישית לא כל כך אוהב את הסיווג "הייר מטאל" מאחר ומדובר בז'אנר מטאלי שהושפע רבות מ הMTV בהיבט של חזות מעודנת שתעבור טוב בטלוויזיה וסאונד של רוק כבד "קליל" יחסית ששואף להתברג במצעדים.

hgvrycuihnhuyb

New member
pantera , skid row,poisen,iron medi

הקיצר תנסה שירים שלהם אין לי כוח להביא שירים...

למעלה