לשמחתי פיתחתי במשך השנים טעם
מאד מגוון במוסיקה ואני פשוט אוהב כל מוסיקה שהיא טובה בעליל כאשר הסגנונות המועדפים עלי הם : רוק מתקדם (קינג קרימזון, פינק פלויד, פרנק זאפה, ELO המוקדמים, רוקסי מיוזיק המוקדמים, ג'נסיס לפני ההשתלטות של פיל קולינס, YES עד סוף שנות ה 70 , פרזנט ועוד רבים אחרים.) רוק כבד (דיפ פרפל, לד זפלין, קיס, ואן האלן, ריינבוו ועד ללהקות המודרניות שמשלבות בין רוק מתקדם ומטאל כגון דרים טיאטר, קווינסרייך ועוד.) גל חדש (במובן היותר איכותי שלו כגון: בהאוהאס, טוקסידו מון, מינימל קומפקט וגם גל חדש פופי כגון : דוראן דוראן, הליגה האנושית, תא רך ועוד.) דיסקו (כן יש לי חולשה עזה לדיסקו המונוטוני של שנות ה 70 כגון : CERRONE SILVER CONVENTION , LA BELLE EPOQ וגם דיסקו "רגיל" של בוני אם דונה סאמר ועוד.) אלקטרוני (קרפטוורק כמובן, ילו הראשונים, ז'אן מישל ז'אר ועוד) פסיכדליה ישנה (LOVE , JEFFERSON AIRPLANE ,SYD BARRET ועוד פנינים מסוף שנות ה 60 . ) רוק ופופ מיינסטרים (אלטון ג'ון, בי ג'יס, אבבא ועוד.) ג'אז (מג'אז קל ולאונג'י עד השסנים של מיילס דיוויס וג'ון סקופילד ועוד.) מוסיקת עולם (אירית, לטינית ועוד.) כפי שאתה יכול להבחין הטעם המוסיקלי שלי מאד מגוון ואני לא מקובע על סגנון מסויים.