היירספרי!!!

1דין דון

New member
היירספרי!!!

מישהו ראה פה את הסרט היירספריי??? אם לא אז רק תדעו שהוא אחד הסרטים היפים ביותר שאי פעם ראיתי והליהוק נפלא. עם זאת כאופייני למחזמר יש המון שירים, אבל בסרט יש כל דקה בערך שיר... אז לאלה מכם שלא אוהבים את זה, לא מומלץ ללכת! בקיצור, זה סרט מהמם ושווה צפייה עם כל השירים המקוריים של המחזמר

RossandRachel

New member
חח כן, כאן לא ממש אוהבים כשיש

שירים בסרטים..זה מפריע...:p ברוכה הבאה שמחה שהנהית

frosti

New member
FUN FUN FUN

עיבוד מוצלח מאד למחזמר מברודוויי! ליהוק מעולה! (רק חבל שדיאנה דגרמו לא שיחקה את פני - החמצה!) יצאתי עם חיוך גדול על הפרצוף! בארץ אין כל כך תרבות של מיוזיקלס (או תרבות. נקודה) וסיקרן אותי לדעת איך הקהל שלא נסחף אחרי הז'אנר יקבל את הסרט. היו כמה בנות שיצאו מהקולנוע באמצע והיו כמה גיחוכים בקהל וזה חבל... הייתי נורא שמח אם הייתה מתפתחת תרבות מיוזיקלס בארץ, כמו הקרנות מיוחדות למעריצים שכולם באים ושרים עם הסרט, או ערבי מיוזיקלס (כמו שיש בניו יורק למשל) שמקרינים המון שירים ווידיאוים ממחזות זמר... סתם תהיות שהיו לי אתמול.

OnlyLeigh

New member
אם כבר מדברים על היירספריי

<ובאמת חבל שאין יותר תרבות כזו כאן, אני כל כך אוהבת מחזות זמר שזה כואב :)> רציתי לדעת יותר על המחזה המקורי והסרט הבנתי שבמחזה המקורי אמא של טרייסי, עדנה, שגולמה בסרט על ידי ג'ון טרבולטה בצורה מעולה, היא בעצם אבא שלה, בדראג. תוכל לספר לי יותר על המחזה, על הדמויות, ואיזה סצינות יש ואין בסרט ובמחזה? תודה רבה

frosti

New member
הסרט המקורי, המחזמר, והסרט-מחזמר

בסרט המקורי, במחזמר ובסרט החדש, עדנה טורנבלאט היא אמא של טרייסי שפשוט מגולמת על ידי בחור בדראג. מבחינת הקהל והעלילה, מדובר באמא ולא באבא. בין המחזמר עצמו לסרט-מחזמר יש כמה הבדלים. בסרט יש שירים שנכתבו במיוחד ולא קיימים במחזמר, ולעומת זאת יש כמה שירים (די מוצלחים לדעתי) שלא נכנסו מהמחזמר לסרט (mama I'm a big girl now, the big dollhouse), מה שגם שינה את העלילה בטיפה, אבל לא באופן משמעותי. זהו באופן כללי...

Adidush888

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין את mama I'm a big girl now?

BroadwayBaby511

New member
די.....................

נראה לי זה השיר האהוב עליי במחזמר!!! אבל אם אני לא טועה, הקליטו את השיר... עם ניקי בלונסקי, מריסה ווינוקר וריקי לייק... פףף. בטח כמו שעשו עם "Halloween" ברנט.

Adidush888

New member
סטופ דונט נו פלייייז

זה שיר ענק!!! למה להוריד שירים יפים למה??

Schnickelfritz

New member
Mama I'm a big girl now

נמצא על כתוביות הסיום, אם רציתם לדעת. וגם שיר עם She's got coodies.

Hippie Jeannie

New member
יש!

זכיתי בחידון (קל להפליא) של ווינט, ויש בידי כרגע שני כרטיסים חינם לסרט! עוד השבוע אלך לראות...

למעלה