הייעוד בחיים

הייעוד בחיים

איך ניתן למצוא אותו? איך ניתן להבין מהו? מהו בכלל ייעוד? האם יש דבר כזה לדעתכם? דווקא כשאני ממש צריכה אותו הוא לא בא

זאת אחת השאלות../images/Emo9.gif

אבל אני חושבת שייעוד בשבילי זה מה האגם "צריך" לעשות בחיים. איזה כשרונות כדאי לו לפתח וכו'.

לנגן, לכתוב, לקרוא...

אני שואלת כי עד עכשיו בעיקר השקעתי בלימודים... אבח עקב בוחן שבו קבלתי 74 [עד עכשיו הכל היה מאיות ו-90 ומשהו...טוב בערך..אבל לא 74!!!!] חשבתי אולי לשנות כיוון... כמובן שבכיתי המון והייתי מדוכאת במשך זמן רב. אולי עכשיו אני מתחילה להתאושש.

בוחן אחד גורם לך לשנות כיוון?

אני זוכרת את ההודעות הקודמות שלך. כבר אז הוזכרה שם הנטייה לפרפקציוניזם. מילה כבדה קצת, אבל בכל זאת. אין לי מילה אחרת. אז קיבלת 74. אני יודעת שזה לא מרגיש כ"כ טוב. במיוחד כשרגילים לקבל ציונים גבוהים יותר. וקרה לי כזה דבר השנה. במקצוע שהכי אהבתי. קיבלתי ציון שלא שיקף בכלל את היכולת שלי. אז מה שעשיתי היה: לבכות קצת (הרבה) ולהתעצבן על המורה ולקלל אותו בלב. ואז, אחרי שהוצאתי את העצבים המשכתי - והנה, אני מגשימה את החלום שלי ועובדת במקצוע הזה, ולאף אחד לא אכפת איזה ציונים היו לי. העולם לא בנוי מציונים. ולהגשים את הייעוד שלך, את יכולה גם עם ציון 70 וגם עם ציון 50 - אם לא תתני לזה לשבור אותך. את תגשימי את היעוד שלך אם תתמידי בו.

שובטמה

New member
התיחסות ליעוד,,,,,,

דרך המדיטציה אפשר להגיע לילד הפנימי שבנו, לאןתו מקום טהור ונקי לפני שצבר לכלוך של ההתניות שקיבלנו מאחרים וכשתגיעי למקום הזה הכל יתברר לך מאליו.

למעלה