"היינו עושים אהבה"

"היינו עושים אהבה" ../images/Emo79.gif

לו הייתם רוצים להכין דיסק עם עשרת שירי האהבה הכי אהובים עליכם- איזה שירים הייתם בוחרים
(עזרו לשירי ה"מסכנה" שרוצה להכין דיסק שירי אהבה כחלק מהמתנה לשנה ביחד).

ס א ט י ן

New member
הופה!! אני כבר עשיתי:))

aerosmith- i dont want to miss a thing the cardigans- lovefool something stupid sixpence none the richer- kiss me aint no mountain high enough cant take my eyes off you jonathan foreman and mandy moore- someday well know stevie wonder- i just called to say i love you elton john- can you feel the love tonight moulin rouge- secret song (come what may) seal- kiss from a rose sting- lady in red גידי גוב- כלים שלובים.

ס א ט י ן

New member
אני יודעת

אבל יש גם גרסה של סטינג...וזה מדהים, אז בכל זאת מומלץ....

Gordival

New member
הממממ

המממ זה מאוד תלוי איזה שירים הוא אוהב... אני לא חושבת שלשים לו שירי אהבה של להקות בנים למינהם יילך... בכל זאת שירי אהבה שאני אישית מתה עליהם: You're Beautiful של james blunt Never Be The Same Again של מלאני סי Jacques Brel - Ne me quitte pas והשולט ביותר: hello של ליונל ריצ'י good luck!!

מממ שירי אהבה....

יש כאלה בטונות, וגם אני יכול כמו קודמי לתת לך רשימה מפה ועד טימבקטו, אבל אני מניח שזאת הבעיה, לבחור מה יהי בדיסק. אז אולי תעשי מין דיסק סיפור כזה עם שירים שמתקשרים אחד לשני וכאלה שקשורים בשם שלו. לא כולם חייבים להיות שירי אהבה אבל לכל אחד יש קשר מסויים אליכם למיקרה שקרה או משהו שעשיתם ביחד. לדוגמא: הטיול שעשיתם ביחד באמסטרדם ( של נוער שוליים) ואז את יכול לעשות מעין סיפור כזה .... זה אומנם דורש טיפה יותר השקעה אבל אפשר לנסות.

תגובה

פגישה לאין קץ, נגון עתיק, הכניסיני תחת כנפך, אסיף, שי, שוב הדמעות, היו לילות, תן לי זמן, תני לי יד, אניטה וחואן.

בריט23

New member
קבלו שיר אהבה באמת מדהים:

Savage Garden - I Knew I Loved You להשמעה + צפיה בקליפ כנסו ל: http://www.youtube.com/watch?v=69Z9rkmEcPE

BratZit

New member
שירים

shania twain -you still the one celin dion-becaue you love me celin dion-the power of love bon jovy- thank you for loving me bon jovy- bed of roses brian adams-heaven brian adams- everything i do bon jovi- always roxete- listen to your heart עברי לידר- זכיתי לאהוב אתניקס- רק אהבה michel bolton-all for love

למעלה