היינו כחולמים

hungry penguin

New member
תגדיר מיתון

אצל ביבי ראיתי צמיחה מדהימה בכמות העצומה של ההשקעות בארץ. ראיתי צמיחה בהשקעות, במסחר, בבורסה... ראיתי הורדה במיסים. ראיתי איכות חיים גבוהה ועולה בקרב המעמד הבינוני ומעלה, כמו שאין באף ארץ אחרת תחת התנאים בישראל. מיתון שמיתון. הכל במוח שלך.

דובי123

New member
אין בארץ מיתון?!

נדמה לי שבגדרתו פשוטה... הלא כן?! לא היו הרבה השקעות אבל היו מספר השקעות גדולות הן לא היו תוצאות מדיניות של ביבי אלו היו תוצאות אוסלו [שהנך כה מתנגד לו...] מספר ההשקעות היה קטן היות וההשקעות היו של מספר "אסטרונאוטים" אחרונים של השוק [כפי שיש בכל שוק] אשר לא זיהו את שינוי הכיוון.... השקעות אלו כלל לא נזקפות לזכותו של ביבי...... ואם עמדתך נגד אוסלו היתה מתקבלת בימי אוסלו לא הן היו ולא ההשקעות שקדמו להן!! נקודה למחשבה...

hungry penguin

New member
אתה לא חושב.

היו הרבה השקעות, השקעות שלא היו אצל רבין ופרס. למה? כי כשיש מיסים, אז לעסקים לא משתלם לקום. כי כשאסור להחזיק מט"ח, אז אי-אפשר לעבוד עם חברות מחו"ל. כי כשיש גרעון, אז אין יציבות מטבע, ולא משתלם להחזיק מטבע ישראלי. כי כשיש אינפלציה, אז השכר נשחק ולא שווה לעבוד. ביבי הוריד מיסים. ביבי הוריד את ההגבלות על המט"ח. ביבי הוריד את הגרעון. ביבי הוריד את האינפלציה. ורק - *רק* בגלל זה היתה צמיחה בהשקעות. חבל שאתה מסתיר מעצמך את האמת. ואוסלו לא הביא כלום, חוץ מפיגועים, ועוד פיגועים. אתה שואל אם יש מיתון? בטח שיש. לא סתם מיתון, אלא ירידה בוטה. אבל השאלה היא מי יכול לשים לזה סוף. והתשובה לכך היא הסיסמא האהובה עלינו: רק נתניהו.

ראליסט

New member
גם אם תחזור מאה פעם...

על סיסמאות ההבל שלך,בנוגע לשקרן הפתולוגי ביבי,זה לא יעזור לך,כי ביבי לא יהיה ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל!!!! ואם אתה לא מאמין לסקרים שבהם שרון מוביל על ביבי בפער משמעותי,אז אולי מצנע יהיה ר"מ-כי גם לסקרים שלפיהם שרון מביס את העבודה אינך צריך להאמין באותה מידה. דיי לדבר בכלל על הביבי-הוא כבר פאסה...שיהיה שר חוץ ויסתובב בעולם בבלוריתו הבוהקת,ואולי יפתה עוד כמה נשים בדרכים....

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

לקרוא שוב את הנתונים? תקרא את ההודעות שלי פה למעלה! לקחתי כל נתון שלך, חזרתי עליו אלף פעמים, יפה יפה, הוספתי גרף - ויצא שהנתונים מדברים לטובת ביבי... אני כבר לא יודע מה קורה כאן. או שאתה צוחק, או שאתה אידיוט גמור.

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

לקרוא שוב את הנתונים? תקרא את ההודעות שלי פה למעלה! לקחתי כל נתון שלך, חזרתי עליו אלף פעמים, יפה יפה, הוספתי גרף - ויצא שהנתונים מדברים לטובת ביבי... אני כבר לא יודע מה קורה כאן. או שאתה צוחק, או שאתה אידיוט גמור.

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

hungry penguin

New member
אתה צוחק עלי

ראליסט

New member
נכון..

דיי לשקרי מפלגת העבודה בעיניים,ודי לשקרי מפלגת הליכוד הממולכדת. אין לליכוד גנים טובים מלעבודה-שניהם אותו ה"זבל".

תמשיך לחלום,כי אתה חי בשקר.

תקרא את נתוני הכלכלה בתקופת נתניהו ותראה שדיברת מתוך חלום מסויט ואישי לגמרי,,,,,,, ההשקעה היתה בשיאה-הגרעון הצטמצם-והשוק היה יציב.הביטחון היה בשיאו. הכל רשום ובדוק.

דובי123

New member
הנתונים: הורדת הצמיחה לאפס והגדלת ה

האבטלה והכנסת המשך למיתון ממש יופי!! ואותו ליצן אשר סומך על שכמותך ועוד כמה בפורום, היום בועידה טוען שהקטין את האבטלה.......מה לו ולאמת?! אבל אנחנו עוד זוכרים את מסעות התקשורת שלו ובו טען כי יביא להורדת האבטלה... ותכלס.... דיבר על אופקים. האם זסהו אותו מקום בו היה בפעם הקודמת וסיפר על יצירת מקומות עבודה שעד היום לא נוצרו? או שה מקום אחר

אני מניח שהכוונה ל...

פרשת חאלד משעל? שחרורו של השיך אחמד יאסין? אירועי המנהרה? הפיגועים בשוק מחנה יהודה וברחוב בן יהודה? פיגועי הירי בכבישים בשטחים? או שאולי גם כאן אני חוזר על שקרי השמאל? החלום אכן נמשך, אני כבר התעוררתי, אתם עדין לא...

hungry penguin

New member
חי חי

את השקרים שלך כבר הראנו יפה כמה הודעות למעלה, וממש כדאי לכל אחד כאן להסתכל מה קורה שם כי זה ממש בולט שם (ההודעה שלי נקראת "הנתונים שלך משחקים לידיים שלנו" או משהו כזה...). ובכל-זאת, נלך על עימות נוסף: * פרשת חלאד משעל - פשלה ביצועית של המוסד. הן קורות מפעם לפעם. אני תוהה אם דני יתום לא סידר את ביבי בכוונה וארגן פשלה (הרי הם התווכחו בעניין הפעילות בשטח ירדן). כך או כך, ביבי לא אשם. אם משהו, רואים כאן את פעילות ההרתעה של ביבי בפעולה (כי את החיסול יזם בתגובה לפיגועים בישראל). * שחרורו של אחמד יאסין - לא אחזור על תגובתי בפעם השלישית. שתי התגובות שלי נמצאות פה בפורום, ותוכל למצוא אותן (לדעתי שחרורו היה צעד חכם, שעוד היום מראה את פירותיו). * אירועי המנהרה - אלו מוכיחים באיזו יעילות ביבי ידע להלחם בטרור ומהומות עממיות. שלושה ימים, ונגמרו הארועים. אצל ברק זה התחיל ועדיין לא נגמר. * הפיגועים בשוק מחנה יהודה וברחוב מחנה יהודה - יפה שאתה מצליח לספור אותם. תוכל לעזור לי לספור את הפיגועים בתקופה של פרס, או בתקופה שאחרי ביבי? * פיגועי הירי בקו התפר - היו כאלו בכלל? אני זוכר שני מקרים. אחד של הירדני המשוגע שירה על הילדות, והשני של איש רשות שצלף בחייל במחסום משותף. שני המקרים לא קשורים בביבי, ואם הם אומרים משהו זה שהיה מחדל בהסדרי הבטחון שחתם רבין עם ירדן ועם הרשות.

תירוצים תירוצים תירוצים

ועכשיו אתה כבר מתחיל להתפתל בכל מיני תירוצים ולהאחז בכל מיני קשים. אירועי מנהרת הכותל נמשכו שישה ימים ולא שלושה והופסקו רק בעקבות התערבות בינלאומית שגם החריכה את הצדדים לחזור לשולחן המשא ומתן ובסופו של דבר הולידה את הסכם חברון. תרשה לי להזכיר לך שגורמי הביטחון המליצו בפירוש נגד פתיחת מנהרת הכותל, ובעת פתיחת המנהרה אף לא היו מעודכנים. ולגבי הנתונים הכלכליים, עליה של 2ץ6 נקודות מ116ץ2 שווה לשני אחוזים בלבד ולא שתיים וחצי. בשנים 1994-5 היתה הצמיחה יותר מ5 אחוזים לשנה ובשנת 2000, היא שנתו של אהוד ברק נרשמה צמיחה של 6 אחוזים כשבתשעת החודשים הראשונים (עד למאורעות אל אקצה) היה הקצב השנתי 9 אחוזים... ובכלל באשר למהומות הנוכחיות, אמנם לזה נתניהו לא אחראי, (בעיקר משום שיום לאחר תבוסתו בבחירות של 1999 הוא התאדה מהפוליטיקה הישראלית ובמשך שנה וחצי בילה בחו"ל ועשה כסף יפה מהרצאות וייעוץ). אבל חבריו למפלגה ובראשם ראש הממשלה הנוכחי אחראים גם אחראיים. שרון להזכירך היה זה שגרם למהומות הנוכחיות לפרוץ, ומאז פברואר 2001 הוא ראש הממשלה, וחברי הליכוד שותפים בכירים לממשלה. אף אחד במפלגתך לא יכול לנער חוצנו מאחריותו למצב הנוכחי בארץ. במפלגת העבודה כך יש לקוות, הפריימריז הקרובים יביאו לסילוקם של שרי ממשלת האחדות ממוקדי הכוח ולהקמת מנהיגות חדשה. אין בדברים אלה משום קריאה להצביע לעבודה, יש להם הבעיות שלהם, אבל זה מהווה חומר למחשבה!

ועוד משהו

עיינתי בגרף שלך, אני מצטער אבל אני לא רואה את הפריצה הגדולה שעליה אתה מדווח כחלק מתקופתו של נתניהו. ובכלל, גם בפריצה הגדולה בתקופת ברק היא אחיזת עיניים. זו שירת הברבור של בועת ההייטק. לאפיזודה הקצרה הזו בתקופת ברק לצערנו לא היה ביסוס במציאות וגם לא המשך מרשים. ולא רק בגלל המהומות של אוקטוברץ וגם, אני יודע שאתה הולך לאמר שגם בלי ביקור שרון בהר הבית המהומות היו מתחילות מתי שהוא (ההתראות על כך היו קיימות כבר זמן רב) ובכל זאת, מפגן הכוח הראוותני של שרון היה מיותר ולא התחשב במצב העדין ממש כשפ שמפגן הכוח המיותר של נתניהו במנהתר הכותל היה מיותר. ולגבי פרשת משעל, נתניהו אישר פעולה שנויה במחלוקת, על אדמת מדינה ידידותית, בלי שום קשר ופרופורציה למצב הנתון. הפעולה נדונה לכישלון מראש. ונתניהו כמי שאיר אותה היה אחראי למה שהתרחש באופן אישי, או שאולי אתה חושב שלנתניהו מותר לסבול מתסמונת השין גימל? ועוד משהו: נחמד לנהל ויכוח ענייני שנושאים שעומדים על הפרק. אני מקווה שגם אתה חושב כך (המשפט נאמר ברצינות ובלי כל ציניות ויש להבינו כפשוטו!) הלוואי שגם הפוליטיקאים שלנו היו מנהלים את חילוקי הדעות שלהם בצורה כזו!

ראליסט

New member
שקר!

הכלכלה היתה בשיאה בימי ביבי???? הוא קיבל אבטלה של 6 אחוזים,ומסר מדינה שאבטלתה 9 אחוזים.השוק היה ממש יציב-ובימי רבין הוא לא היה יציב???. הגרעון אמנם הצטמצם,אבל זה קרה למרות שהמצב החברתי התדרדר-וזה נכון גם לגבי ברק.כי הן ביבי והן ברק,שפכו כסף רב על החרדים,ביבי על ההתנחלויות וברק על סקטורים מקורבים לו.אז מה הקשקוש הזה??? עובה אחת עומדת בעינה:המצב החברתי-כלכלי רק התדרדר בימי נתניהו-וגם ברק,והגיע לשפל בזמן שרון. ולענין הבטחון:דווקא העובדה שרוב כהונתה של ממשלת ברק לוותה בשקט ויציבות בטחוניים,ובסופה,ודווקא על רקע הצעה נדיבה לפלסטינים,ביום אחד הם פתחו באינתיפאדת הדמים,מוכיחה שלו רק רצו,יכלו לעשות זאת גם בזמן נתניהו!!!.אז אם אתה מאמין שנתניהו "ביצע" מהלכים מיוחדים למען הבטחון,וזאת באמצעות איציק מרדכי שר הבטחון שלו...שזמן מה לאחר מכך תקף אותו כי גם לו נמאס משקריו ולהטוטיו,אז אתה מסויט-בדיוק כמו אנשי השמאל כבילין ושריד.

איזה סופה של תקופת ברק?!!!!!

אתה חי בארץ?ברק הרי לא הגיע ל"סוף תקופת שילטונו"!!!!!!המלחמה פרצה די מהר.כבר אחרי שנה לעם נמעס ממנו-מיד ראו שביבי היה טוב פי אלף מברק. ואתה מביא את איציק מורדכי כאורים ותומים לעשיה ויושר??חחחחחחהההההההההה שוב אתה מביא לנו דוגמאות מעוותות?איציק??האיש שבהיותו בתפקיד ניפגש מאחורי הגב להקים מפלגה?? איציק האיש והזקן.....זה שהדליף סודות מהקבינט?????? אתה מעמיד אותו מול ביבי??? אתה מפגין ממש ידע מעמיק.....

למעלה