היינו בברונו

Giggle Loop

New member
היינו בברונו

והיה סתמי לגמרי. אני יודעת, קראנו ביקורות ואפילו גידי המליץ לוותר, אבל משהו בתפריט ערב קרץ לנו והחלטנו לנסות בכל זאת. את פנינו קיבל מלצר, שלי אישית הזכיר קצת את יאיר לפיד – נמוך, מוצק ולבוש שחור, אבל פחות שווה
. קיבלנו את התפריט ערב שכולל מס' מנות ראשונות, מנת ביניים, מנה עיקרית (לבחירה) וקינוח (לבחירה) בסך 150 ש"ח לסועד. לשולחן התחילו לזרום דוגמיות המנות הראשונות. היה שם סלט עדשים (טעים), חומוס (סבבה), חצילים מטוגנים (מה כבר יכול להשתבש ? ), ארטישוק (סביר), פרוסות סלמון (לא נוגעים בדגים), זוקיני (בסדר), רוטב עגבניות לא ברור ורוטב ירוק חריף. ליד כל זה הוגשה הפוקצה המפורסמת ומה אני אגיד לכם ? ממש לא נפלתי מהרגליים. הפוקצה של רפאל לוקחת בכלל בלי להתבלבל. הפוקצה נטבלה חיש קל בכל הדוגמיות הללו, וכשהגענו לאמצע שלה איפה שכל הרוטב גילינו את גודל הזוועה. לטבח כנראה נשפכה שם כמות נדיבה של מלח, כי זה היה בלתי אכיל בעליל. אני ידועה כלא אוהבת מלח (מוסיפה לעיתים נדירות) והוא מוסיף בכל הזדמנות שנקרית לדרכו. הוא חשב שאני מגזימה כרגיל, אבל כשטעם את זה הבין כמה שהוא טעה ... המנות הראשונות ממש, ממש פיציות והבנו שאפשר לבקש תוספת, אבל החלטנו לוותר ולהמשיך הלאה. למנת ביניים, הוגשה דוגמית טוסט עם הרבה פטה כבד. אני, אגב, גיליתי את פטה הכבד רק בשנה האחרונה ומאז זו מנה שאני מקפידה להזמין בכל מסעדה. הפטה של ברונו בהחלט לא נמנה בעשירייה הפותחת שלי. הוא היה טעים בגדר סביר וממש לא מעבר לזה. סוף, סוף הגענו למנות העיקריות. כאן דווקא חלה התאוששות. הוא הזמין חציל אפוי ממולא בבשר טלה עם טחינה (לטעמי דומיננטית מדיי) ואני חתיכות סינטה ביין אדום עם פירה ירוק. המנות העיקריות היו גדולות ומשביעות, אבל לא נרשמה שום התפעמות רוח או גניחות הנאה. אגב, לא ציינתי שהמלצר קצת עיצבן אותי לגבי בחירת היין לארוחה. הוא שיכנע אותי בצדק שיין לבן לא יתאים למנה שבחרתי, והתעקש שאני אזמין יין אדום. לא אוהבת יין אדום, מה תעשה לי - הא ???? בסוף "הזמנתי" מים מינרלים (שהסתבר שמגיעים ללא חיוב כל הערב) לרוב תדהמתו. לבסוף הגענו לשלב הקינוחים. בחרנו במוס פסיפלורה עם רוטב שוקולד ווניל, שהיה לא פחות ממושלם. טעים, טעים. מיהרנו להזמין חשבון והסתלקנו בהחלטה שלשם יותר לא נשוב. השירות היה איטי, אבל מקצועי מאוד. שירותים לא נבדקו. בשורה התחתונה – אוכל מאוד בינוני וברובו סתמי. למי שרוצה להוציא 325 ש"ח על ארוחת ערב יש בעיר מסעדות עם תמורה טובה יותר.

גסטרו

New member
מוס פסיפלורה של איל שני -

הטוב ביותר שאכלתי עד היום. השאלה אם אפשר לבוא לשם רק לקינוח ???? אני אברר .

איזה באסה ../images/Emo4.gif

לדעתי החלק השוקולדי של הקינוח הורס. אבל זו אני- הלא אוהבת שוקולד בקינוחים. מה הכיל הפירה הירוק?

למעלה