היינו אתמול בשקיפות עורפית

missB

New member
היינו אתמול בשקיפות עורפית

אצל ד"ר תדמור. קיבלנו תוצאה מצויינת של פחות מ-0.9. היה פשוט מדהים לראות פתאום עובר שלם ופעיל (נפנופי ידיים נמרצים). הא.ס. התלת מימדי הוא אולי סתם גימיק, אבל מדהים ומרגש עד דמעות. אני סוף סוף מתחילה להאמין שאכן אני בהריון וכל הבחילות וההקאות מתחילים להראות קצת פחות לשווא. אגב תדמור, הוא היה ממש נחמד ומקצועי. מצטרפת בחום לרשימת הממליצות עליו.

מיליתו

New member
יופי - מזל טוב

איזה כיף לראות עובר פעיל. גם אני נורא מתלהבת מלראות שיש לי ממש תינוק חי בתוך הבטן. אצלנו הוא עשה תנועות עם הרגליים כאילו הוא מנסה לקפוץ לגובה או משהו - מאוד אופייני למשפחה הספורטיבית שלו... ואולי זו היא??? ביום שלישי נדע...

missB

New member
ד"ר תדמור

נמצא בירושלים. שקיפות עורפית עושים פרטי כך שלא ידוע לי לגבי קופ"ח שהוא עובד איתן.

תודה, ירושלים זה לא רלוונטי עבורי.

שאלות על תדמור

התלת מימד עולה תוספת תשלום? עולה אצלו 100 שקל לשקיפות, נכון? הוא עושה רק אולטרסאונד? בבדיקת השקיפות עורפית לא משלבים גם בדיקת דם? איך בדיוק זה עובד? מה צריך לעשות חוץ מלהביא דיסק וקלטת וידאו? (יש לי תור אליו לעוד שבועיים) תודה

אפעופ

New member
לא יודעת לגבי התלת מימד

אבל לגבי בדיקת הדם - הוא שולח למעבדות פרטיות (נדמה לי מעבדות זר) והם עושים שם את הבדיקה בנפרד ובתשלום נוסף כמובן.

missB

New member
אין תוספת

תשלום עבור התלת מימד. זה כלול. המחיר של הבדיקה היה 75 אבל הבנתי שעכשיו זה עלה ל-100. בדיקות דם הוא מפנה למעבדות זר (יש סניפים בכל מיני מקומות בארץ) וזה עולה 200 ש"ח. חוץ מלהביא קלטת וידאו ודיסק אין מה לעשות. נותנים לך שם טפסים למלא והסברים על הבדיקה וזהו.

../images/Emo142.gif בהצלחה + שאלה

המון בהצלחה... אני אצל תדמור עוד שלושה שבועות, אך השאלה שלי היא בקשר לבדיקת הדם. אתן יודעות מה שמה של הבדיקה? האם מדובר ב- free b hcg + pappa-a? הרופא שלי (הפרטי) הפנה אותי לתל-השומר לעשות את זה במקביל לשקיפות אצל תדמור. תודה....

nubi

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופי!

ותרגישי טוב. מקווה שההקאות והבחילות יעברו לך בקרוב.

למעלה