היינו אתמול בייעוץ

stillme

New member
היינו אתמול בייעוץ

והיה פשוט מזעזע - חזרתי בוכיה יותר מתמיד הוא התקיף והתקיף ולא נרגע - ושיצאנו פשוט הפסקנו לדבר. אני חסרת אונים לחלוטין אני לא יודעת איך להתמודד יותר זה לא שהוא הפתיע אותי עם הטענות שלו כלפיי אבל פשוט שיצאנו הוא החליט שהוא לא רוצה להמשיך ללכת לייעוץ כי אני בטוח לא יישתנה, כאילו רק אני צריכה להשתנות. בינתיים אני מרגישה פשוט רע. האם מישהו יודע מה קרוה לדירה במצב של פרידה? מכרנו את הדירה לפני כמה חודשים וכרגע אני לא מתלהבת לרכוש איתו דירה חדשה (ברור למה) מה עושים?

adam33

New member
ייעוץ

המטרה בייעוץ זה לומר הכל אחד לשני ולא לחסוך שום מילה העבודה של היועצת זה לנתב את כל מה שיוצא מהלב ולתרגם זאת בצורה חיובית לשני הצדדים בגרעין נח"ל קראנו לזה "שיחת חרה" בהנחה שהיועצת שלכם יודעת מה שהיא עושה זה חלק מהתהליך ואל תרימי ידיים בהתחלה וחסר לך שלא תדברי גם את בתורך המטרה שאת תשמעי כל מה שיש לו לומר גם אם זה מגעיל ומצד שני גם את תגידי כל מה שיש בליבך ואל תחסכי אני מקוה שבסופו של דבר ולמרות הקשיים לא תשאירו דברים בבטן. והאמיני לי שזה קשה!

צפוני

New member
פגישת טיפול ראשונה

זה מזכיר לי את פגישת הטיפול הראשונה של גרושתי ושלי. צרחנו אחד על השני במשך 50 דקות, וכך היה גם בפגישה השניה. זה דומה לפצע מוגלתי שמנקבים אותו - הוא מתפוצץ וכל הגועל נפש יוצא !!! אני חושב שזה מצב בריא, הצפתם את הבעיה, אתם נוגעים בה וזה כואב ומגעיל. החשוב ביותר הוא לחזור להמשך הפגישות, להמשך התהליך גם אם שניכם משוכנעים שאין סיכוי לשיקום. אתם חייבים זאת לעצמכם, אתם חייבים להבין למה אתם נפרדים, למה קשה לכם יחד. ובנושא הדירה - כדאי להתיעץ עם איש מקצוע, עו"ד. ולבחון טוב את המלצותיו, עורכי הדין חיים מעימותים שיתכן שאפשר למנוע. את צריכה להיתיעץ כדי לא לעשות שגיאות בלתי ניתנות לתיקון.

karin45

New member
פעם ראשונה בייעוץ והצלחתי

אחרי שנים שביקשתי ממנו שנלך לייעוץ והתנגד אתמול העמדתי בפניו אובדה שאנחנו הולכים, התווכחנו... צעקנו... השיחה היתה קשה והיועצת המליצה למספר פגישות נוספות, יצאנו משם לא דיברנו על הנושא, הוא היה שקוע במחשבות וגם לא שאלתי, אפילו כאב לי עליו אבל... להפתעתי היום רגוע יותר אמר לי שכן נמשיך ללכת לשיחות... חייכתי לעצמי ומקווה ששיחות אלו יעזרו לנו.

למעלה