הייל...

הייל...

הי אנשים, דסי פה, והוא די משתגע... אז כל מי שקיבל שיחה/הודעה/SMS לכל מכשיר שקיים שרשותכם, אז זה הוא, ולא אני... מצטער על אי הנוחות. תודה ויום טוב...

../images/Emo122.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo122.gif

דסי כרגע מרט לי 32 (בספירה מדוייקת) שערות מהרגל, במכה אחת!!! זה מאד כואב...

פנטילון

New member
כבר סיימתם לאכול?!

זה פשוט לא הגיוני הייתם אמורים לזלול עוד מינימום 5 שעות

מה לעשות...

דסי גומר מהר! אני אמרתי לו, דסי תפסיק לפמפם כל-כך מהר... אבל הוא ישר גמר...

זהו, הוא הלך...

אני הולך להתקלח... אני לא יודע למה... אבל יש לי בישבן איזה חומר לבן כזה... אוף, זה מגרד... יש לזה טעם של מלח...

CatchMeToo

New member
מצטער...../images/Emo4.gif

אתה יודע איך בצפר עושה לי חשק לאכילה...

CatchMeToo

New member
חחחחח... שי לא תבדוק אם

הכפפה כבר קפאה! חחח... אני מילאתי כפפה של מנתחים כזאת מים ואז שמנו את זה במקפיא...

פנטילון

New member
עצום!

רק תחשבו מה אפשר לעשות עם יד מקרח אם מעצבים אותה בצורה הנכונה! אה, בעצם זה קרח... ירדה אפשרות אחת

R a a B

New member
ואתה עוד קורא לעצמך צימחוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שתדע לך שייש מדינות עולם שלישי ששם מענים אנשים כדיי לאכול להם בתחת והם משרשים את התרבות הזאת למוחך הקט והתמים. אכילה בתחת לא נחשבת פרווה (אלא אם כן אתה אוכל לטיבעוני) מה ששי לא כי שי תוכן כל יום 20 קילו בשר. עוד נקודה חשובה זה שברשתות מזון קטנות משתמשות ב"אשכיי חופש" ששם לוקטים אשכים בסביבה הטבעית שלהם, ואפשר להשיג את זה בכל מרכול שכונתי לסיכום. ת'הומו! הידעת: מורדות ההרים של שוויץ מכוסים כריי דשא, ולכן השוויצרים מגדלים בהם בקר וצאן אהה ועוד משהו אחרון אני בהאי

R a a B

New member
תיקון*

ההודעה הזאת נכתבה לפניי שראיתי את הסרט אז אם אמרתי פה משהו לא לעניין.. אז מצטער הכל בצחוק

למעלה