הייליגע בוכער

Le Fay

New member
צודקת. זה בעיקר מאד לא אופנתי

להיות בעדנו כיום. זה אומר בין השאר שההסברה שלנו מחורבנת, לא?
מצד שני, מעדיפה את זה ככה ולא להיות פה ערב מלחמת העצמאות, כשירושלים זה שטח ספר אבל כל העולם בעדנו.

ברוריה2

New member
לא יודעת אם אפשר לתלות את זה רק

בהסברה המחורבנת והמגומגמת (גם לנו עצמינו, אגב..) לא יודעת לגבי מלחמת העצמאות או שאר המלחמות כי לא הייתי. מה שכן הייתי רוצה זה שכל זה יהיה כבר מאחורינו למרות שיש לי הרגשה אפוקליפטית משהו ושסבסטיאן ואני נמצא את עצמינו בצד אחד מול החברים המרוקנים שלו במרחץ דמים הקולוסאלי הבא. ואגב, בפקולטה להסטוריה מדברים כבר חופשי על התנגשות ציויליזציות.

Le Fay

New member
בדיוק מה שבוש טוען, לא?

אחחח. הבעיה של הציבילזציה שלנו היא שאנשים כמוני יעשו הרבה כדי לא לעמוד בצד שלו. אם בין הפונדמנטליסטים המוסלמיים יש חצי מהשנאות הפנימיות שלנו, אולי עוד יש לציביליזציה שלנו סיכוי

ברוריה2

New member
נירה לך שבוש מסוגל לטעון משהו?

זה מה שכותבים לו בנאומים כל היועצים, לא? בטח יש שם מישהו שמחבב הסטוריה של מסעי הצלב..

rigoletto111

New member
ההתנגשות היא לא עם כל המוסלמים

אלא עם האסלאם הפונדמנטליסטי. ובוש יודע את זה, ולכן הוא בעיקר מסתמך על משטרים מוסלמיים פרו מערביים: פקיסטאן, סעודיה ועוד.

rigoletto111

New member
הבעייה עם סבסטיאן שלך זה שהוא

בטוח שהוא לא אנטישמי... רק נקווה שיאריך ימים ויזכה לראות את הגרמנים הופכים למיעוט בגרמניה לנוכח התרבות התורכים והמרוקאים , והריבוי השלילי אצל הגרמנים.

Le Fay

New member
והבעיה שלך...

היא שאתה נשמע קרוב מאד לאיך שההורים של סבסטיאן בטח נשמעו בגילך. זה מעביר בי צמרמורת כל פעם מחדש: רק חסר לשים לך שרשרת קצרה של כלב זאב ביד.

rigoletto111

New member
אולי. מה שלא הופך את התזה

שאני מציג לנכונה פחות... <כבר אמרתי שאני שונא כלבים?>

Le Fay

New member
אני לא...

רק לא מתה על בלונדינים צעירים ב-crew cut ועוזי ומדים שמריצים אותם בשרשרות קצרות על היציעים (לא יודעת אם הם השאירו אותם שם, בשדה התעופה של יונהסבורג, אבל בטוחה לגמרי שהכלבים, וגם הצעירים שמשורשרים אליהם, עדיין יודעים להריח גזעים לא רצויים).

rigoletto111

New member
גם בלונדיני אני לא אהיה ):

בסך הכל ציינתי עובדה לגבי הצפוי בגרמניה ובצרפת עם המשך המצב הנוכחי. תשאלי בבתי החולים בפריז: רק ערביות ואפריקאיות יולדות. לא צרפתיות. אם את חושבת שציון העובדות הופך אותי לנאצי, אז לבריאות.

למעלה