הייי!

M a n c h y

New member
הייי!

קוראים לי קרן, אני חדשה! מאז ומתמיד אהבתי את התרבות היפנית אבל לאחרונה החלטתי גם ללמוד את השפה... אז התחלתי ללמוד עם pimskleur למי שמכיר. בסך הכל יש לי קליטה טובה לשפות אבל איך אני אמורה לזכור בעל פה את המילים הארוכות האלה? יש איזו שהיא שיטה או משהו?

last day

New member
דווקא בבעיה הזאת לא נתקלתי ../images/Emo6.gif

קודם כל, ברוכה הבאה
עם האנשים הנפלאים שיש פה אני בטוחה שתהני פה
שנית, המון אנשים מתלוננים על הקאנג'י, לא על המילים עצמם
מצטערת שאין לי דרך לעזור לך

Nisenhouse

New member
למען האמת, הקאנג'י עוזרים

להתגבר על בעיית המילים הארוכות...

SashTheRed

New member
ברוכה הבאה

אני אישית אומר שזה טוב שאת לוקחת פימסלר. הוא ממש טוב. השתמשתי בו ללמוד הרבה שפות. לעומת זאת, גנוםבאבל, המנהל של פורום זה יתנגד לשימוש בפימסלר, אז זהרי ממנו
חוץ מזה, יש כל מיני שיטות לזכור מילים, אבל אני חושב שהם לא עובדות כל כך טוב, אז הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה פשוט לחזור על החומר כל כמה זמן, ולצפות בהרבה מדיה כדי לקלוט מילים. בהצלחה בלימודים

tals56

New member
ברוכה הבאה!

דווקא אני לא נתקלתי בקשיים כאלה למרות שהיפנית שלי לא ברמה גבוהה...

GnomeBubble

New member
ברוכה הבאה

כמו שסשה אמר אני לא אוהב פיסמלר... לא שאני לא משתמש בו גם לפעמים, אבל בשלב מסויים, אחרי שלמדתי איתו מספיק שפות, אני חושב שעם הבחורה הזרה הבאה שאני פוגש אני אתחיל בעזרת תנועות ידיים... זה שימושי רק עד גבול מסויים, אף פעם אי אפשר ללמוד עם פימסלר יותר משיחה בסיסית. תבדקי בבקשה בקישורים של הפורום אם את רוצה למצוא אתרים טובים באינטרנט שיעזרו לך ללמוד שפה. בקשר למילים הארוכות, לא נראה לי שהמילים היפניות ארוכות במיוחד. אולי בגלל שאת לומדת רק משמיעה, צירוף של כמה מילים נשמע לך כמו מילה אחת? בכל אופן, דווקא עם פימסלר לא צריכה להיות לך בעיה לזכור - תרגול עם פימסלר זאת השיטה לזכור מילים, גם אם הן לא נכונות

ToHrU

New member
hajimemashite!!!

נעים להכיר וברוכה הבאה לפורום!!!!!!!!!!! בהצלחה :)

למעלה