הייי אחשה פהההה... אני לא מעריצה של רן.. סתם אוהפת אותוו... אני מתה על השמיניההה
נ נועה ויטל New member 25/5/06 #1 הייי אחשה פהההה... אני לא מעריצה של רן.. סתם אוהפת אותוו... אני מתה על השמיניההה
ס ספיר חולה על נינוש New member 26/5/06 #5 היי נועוש מה קורה מאמי?? אחלה פורום טוב שאת פהה.. חח ויש לי כמה דברים להעביר לך של השמיניה אז או במייל או פה תגידי לי כבר איפה?!?!?!?!?!?!??!
היי נועוש מה קורה מאמי?? אחלה פורום טוב שאת פהה.. חח ויש לי כמה דברים להעביר לך של השמיניה אז או במייל או פה תגידי לי כבר איפה?!?!?!?!?!?!??!
ס ספיר חולה על נינוש New member 26/5/06 #6 ../images/Emo27.gif זה התמונה ויש לי עוד כמה אבל לא עכשיו?!?!!?
ג ג ב ש ו ש New member 26/5/06 #4 ברוכה הבאה../images/Emo88.gif אני גבי..התמכרות נעימה ולקרוא את התקנון...
י ירינוש דנקר New member 26/5/06 #7 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo79.gif אני ירין ! התמכרות נעימה !
G green plan New member 26/5/06 #9 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני קורל בת 14 מחולון השתלבות נעימה!!
T talshoosh New member 26/5/06 #10 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif אני טל! השתלבות מהנה!
א אילו המותק New member 27/5/06 #11 ברוכה הבאההה.. אני אילניתתתתתתת!!!!!!!! בת 14 וחציייי... השתלבות נעימהההה...!!!!!