הייי!

oOMissingOo

New member
הייי!

אני לא יודעת אם אני אשאר פה או לא, נראה את קצב הצפייה שלי בשמינייה ואת ההשתלבות שלי פה, אבל קוראים לי ג'יין, אני בת 18 ממישור החוף הדרומי, עשיתי בזה הרגע משתיים בלילה מרתון השמינייה ועכשיו סיימתי לראות את פרק 16. אני חייבת להגיד שאיה ואדם הם דמויות ששורפות לי כמה פיוזים, וניני חמוד! ומיקה היא בחורה כלבבי!
מיקה!

dollzy

New member
אבל אין על דגנית נכון?! ../images/Emo6.gif

אני ונעם פשוט מנסות להפוך את הפורום לפורום על אדית חצור..
בכל מקרה ברוכה הבאה אני שיר בת 15 וחציוכמו שאת יכולה לראות אני מעריצה את אדית חצור

נעמקה19

New member
שיר, נראה לי שכדאי שנתחיל לפעול ../images/Emo11.gif

זו מישהי חדשה... שממש חדשה בכל הקטע של השמיניה... עוד לא ממש ברור לה את מי היא הכי אוהבת...יהיה קל להפנט אותה ולגרום לה לסגוד לאדית
דגנית! דגנית אינפינטיה!
להלן שיחה שלי ושל שיר במסנג'ר: [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: שיר, שושה אומר/ת: כן יפיופה כפרה נשמה עיניים בית שחי? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני חושבת שאדית חצור הרבה מעבר למושלמת. שושה אומר/ת: כאילו דה... [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: לא מספיק להגיד עליה "מושלמת". היא מעבר לזה... שושה אומר/ת: ולמה זה חדש? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כי תמיד חשבתי "אדית חצור מושלמת". וחשבתי שזו ההגדרה לאדית. אבל בעצם היא הרבה יותר מזה!
[email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: את יודעת, אולי זה בגלל שכולם אומרים על כולם שהם מושלמים זה כבר נהיה הרגל, או שאני (ואת) לא מרגישות שזה ייחודי ככה לאדית [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: את מבינה?
שושה אומר/ת: אני צריכה עזרה.. שימי תמונות של אדית עם החלוק בפורום לשכנע את אורטל [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה הקשר עכשיו? אני בנושא נורא מעמיק עכשיו ואת מפריעה לי. דפוקה. שושה אומר/ת: נו אבל אני כבר ידעתי את זה ממזמן! [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: שהיא מעבר למושלמת? אני לא. אני תמיד חשבתי "אדית חצור מושלמת" אבל היא מעבר לזה!!!!!! היא מושלמת מדי! כל דבר בה מושלם! בואי נמציא לה מילה חדשה שושה אומר/ת: מעבר לשלמות? [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כן. [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אבל מילה מגניבה!

oOMissingOo

New member
תשכחו מזה, מתוקות...

שום דבר לא ישכנע אותי שמיקה וניני הם לא הדמויות השולטות ביותר בעולם.P: אין, מיקה היא מלכה.

נעמקה19

New member
אבל..אבל...עוד לא ראית כלום ../images/Emo2.gif

בוא נראה אותך רואה את פרק 24 ולא מתמוגגת! או לפחות את פרק 35!!!!!!!! ובוא נראה אותך עומדת בפני פרק 107! האהאהאהא!

Super Chuly

New member
ברוכה הבאה!

נשמח אם תשארי. השתלבות מהירה ונעימה בפורום, ואל תשכחי לקרוא את תקנון הפורום שנמצא תחת "מאמרים", כדי למנוע אי נעימויות. בהצלחה! ליהי :)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני מאחל לך השתלבות מהירה, כיפית ומהנה

נעמקה19

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

השמיניה זו באמת אחלה סדרה! התמכרות נעימה!
אגב, מה את אומרת בינתיים על דגנית? המורה שלהם? :) היא באמת אחלה! אה, ואני בהחלט ממליצה לך על פרק 24!!
אני נעם, בת 13 מת"א ומעריצה את אדית חצור. השתלבות נעימה

ומה עם רוני?../images/Emo3.gif נכון שהיא מושלמת?

אחחח כפרעלייה
אני אורטל בת 15 וחצי מנס ציונה.. וכמו שאת רואה אני אוהבת את דון לני גבאי
השתלבות נעימה

דופנה19

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני דפנה עוד מעט בת 13 מת"א..
ואני אוהבת לא מעריצה
אוהבת את שירה וילנסקי

היי ג'יין../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
אני לוטם בת 14 מחיפה
השתלבות מהירה
וסליחה על הבורות, אבל איפה זה מישור החוף הדרומי?

למעלה