הייי,

פירואט1

New member
הייי,

אני כותבת כאן בגלל שאין לי מושג היכן המקום המתאים לבעיה שלי. ואני מקווה שזה לא באמת בעיה. אני רקדנית, בת 24, גובהי הוא 160 ,משקל יציב של 50. ואני כל הזמן מאבדת שיווי משקל ונופלת בריקודים וזה בכלל לא קשור לריקודים, אני מרימה רגל אחת, אופס נופלת... אין לי סחרחורות וגם לא חולשה, אני מרגישה בסדר גמור. זכור לי שגם כשהייתי קטנה תמיד העירו לי שאני לא הולכת ישר אלא בזיגזג, ותמיד אני צריכה לעבוד קצת יותר מרקדנים אחרים בשביל לשמור על שיווי משקל. לאחרונה זה ממש החמיר לאיזה 2-3 נפילות בדקה בערך, וזה המון בריקוד. שאלתי היא מה זה יכול להיות? דבר נוסף מוזר שקרה לי הוא שמגיל 19 בערך המידה שלי בנעליים ירדה, מ 39!!! ל36-35.5 הרגליים שלי נורא התכווצו לי. אשמח לכל תשובה, תודה רבה פירואט.

בעיות בריקוד

שלום לך. שתיים- שלוש נפילות בדקה זה המון- לא רק בריקוד! לפעמים קורה שרקדנים מאבדים שיווי משקל בגיל ההתבגרות, כי לוקח לגוף זמן "להתרגל" למבנה החדש שלו. אבל בגיל 24 זה כבר קצת מאוחר. אבל זה מילא. מצד שני את מתארת תופעה של ירידה דרמטית במספר הנעליים (כלומר בגודל הרגליים). על תופעה כזו מעולם לא שמעתי! את אומרת שזה תהליך שאת עוברת כבר מגיל 19 עד היום כלומר, כבר 5 שנים. האם לא נבדקת בתקופה זו ע"י רופא?? בנוסף, מעניין אותי האם את סובלת מבעיות בריאות נוספות: - נשירת שיער? - ציפורניים שבירות? - האם המחזור שלך סדיר? לאחר שתעני על שאלות אלה, אוכל אולי לתת תשובה מועילה יותר.

פירואט1

New member
היי

לא הלכתי לבדוק את העיניין, כי לא חשבתי שזה בעיה שירדתי במספר הנעליים שלי, ושמעתי שיש אנשים שזה קורה להם. וזה לא פגע לי בתפקוד או בצורת הרגל, להיפך זה עשה לי כף רגל מאד עדינונת וחמודה לדעתי חחחחחחח. בקשר לנשירת שיער, יש לי שיער קשה לסירוק ואני מסרקת אותו רק אחרי חפיפה אז קשה לי לומר לך, בקשר לציפרניים, אני לא מגדלת ציפרניים, אז הן בחיים לא נשברו לי, אבל כשניסיתי לגדל בפעמים המעטות הן היו רכות מאד וגמישות, אבל לא נשברו. בקשר למחזור, רוב הזמן הוא סדיר. מה דעתך?

דעתי היא

שאני לא מצליחה לצייר לעצמי תמונה שלמה של המצב שלך מהתיאור הזה. אין ספק שכדאי שתתייעצי בנושא עם רופא. יש אתר שמומחה בענייני גדילה והתפתחות, ויש שם פורום. זהו אתר גדילה. www.gdila.co.il אני מציעה שתשאלי את השאלה שלך, כולל המידע הנוסף שנתת, שם. ותראי מה יגיד שם הרופא. אני אשמח גם כן לעקוב אחרי התשובות. אולי אלמד מזה משהו חדש. אם לא תקבלי שם תשובה מספקת, הכי בטוח שתיגשי לרופא ותיבדקי. כי ליפול 2-3 פעמים לדקה זה "לא סידור". לבריאות!

פירואט1

New member
היי

סליחה על תגובתי המאוחרת, שאלתי את שאלתי בפורום שיעצת לי. תודה. תודה לך. פירואט.

למעלה