הייי....

9alit

New member
הייי....

קוראים לי גלית... אני די חדשה בסוגיית הסימס והאמת קצת מבוגרת נראה לי אבל לא ממש אכפת לי... הייתי רוצה לדעת 3 דברים: 1- אני ראיתי למטה שיצרתם דמויות משלכם.. איך??? 2- אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את סימס2 הכי זול שיש? כי אני מפרנסת את עצמי וקצת חבל לי אם זה יקר. 3-מה עדיף סימס2, סימס2 חיי לילה או סימס2 אוניברסיטה? תודה מראש... גליתוש'

Rey Mysterio13

New member
תשובות../images/Emo13.gif

2- אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות את סימס2 הכי זול שיש? כי אני מפרנסת את עצמי וקצת חבל לי אם זה יקר. בטח בפריק.. אבל לפי דעתי שווה לחכות שבועיים- שלושה כי בקצב הזה הם יוציאו חבילת דלוקס בזמן הקרוב... 3-מה עדיף סימס2, סימס2 חיי לילה או סימס2 אוניברסיטה? סימס 2 זה הבסיס, תוציאי אותו מהשאלה, לפי דעתי NL עדיף

lilOr

New member
תשובות../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני לא מרגישה טוב אז ניצלתי את הזמן להיכנס לפורום
1- יש אפשרות CAS, שאת יכולה לבנות אנשים משלך,לחעצב אותם,לאפר אותם,להלביש אותם. 2- בעיקרון המחירים אותו הדבר בכל המקומות. 3-יש לי את סימס 2 הבסיסי שחייבים אותו כדי לקנות חבילות הרחבה, ואת חיי לילה. מומלץ

AAbg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

סוף כל סוף מישהו מבוגר בפורום... ררר עברית סחה(
) שולטת
1. את הדמויות מכינים ב-CAS(Create-A-Sim(, שזהו בעיקרון המסך שבו מכינים את הדמויות. דבר נוסף זה הבודי(/באדי) שופ, דרכו אפשר לעצב דמויות בקלות ואז להעביר ישירות ל-CAS. 2. הסבירו לא רע בתגובות למעלה
3. אם לא בא לך להוציא הרבה כסף, אז רצוי שתיקני את הסימס 2 הרגיל. אוניברסיטה וחיי לילה הם תוספות שאותם מתקינים על המשחק עצמו(הסימס 2 הרגיל) וביחד עם כולם זה יכול לעלות לא קצת...

lk היחידה

New member
../images/Emo163.gifברוכה הבאה!אממ...

2.ב-איביי(www.ebay.com) אבל את צריכה קרובים באמריקה או כרטיס בינלאומי (או איך שלא קוראים לזה
). 3.סימס 2 את חייבת כי בלי זה החבילות הרחבה האחרות לא יעבדו. ולדעתי יותר כדי לך חיי לילה כי באוניברסיטה לא נוספים הרבה דברים (לדעתי). מקווה שעזרתי, לילך.

coral60

New member
תשובות../images/Emo27.gif

1.ניתן ליצור דמיות בcow 2.לא מצאתי חנות שכזאת ואם כן ההבדל קטן אולי של 5 שקלים או 10. 3.בשביל להתקין את הסימס אוניברסיטה ואת הסימס לילה את חייבת קודם את הסימס 2 לאחר מכן את הסימס אוניברסיטה ואת סימס לילה ושלושת החבילות האלה מועלות! וברוכה הבאה! השתלבות נעימה! קוראים לי קורל ואני בת 14 מרשל"צ

למעלה