הייי

m u g i m a n

New member
הייי

אני מחפש שירטוט של גלשון אוירי . משהו עם מידות כדי לדעת בערך מה הגודל...איזה קורות יש שם הכל יש איזה פירוט שרטוט של הדברים האלה?

מוגי , אני באותו ראש ...

תמיד רציתי לבנות לעצמי את הכלי שאיתו אטוס... ככה אנחנו ,הטיסנאים, לא? בקיצור , דבר איתי , יש לי מקום נפלא להמריא ממנו, ועוד יותר נפלא להתרסק לתוכו...

ג ל נ ט י

New member
לא מומלץ בחום (מומלץ בקור)

הרבה נהרגו מקומבינות כאלה, ואפילו אם זה "רק לגבעה"

m u g i m a n

New member
אממ ככה....אבא שלי אמר לי להביא לו

שירטוט...חווץ מזה אני ויורדן לא סתם אנשים אלה בנאים מיקצועיים לא?
בעיקר יורדן. ככה, לאבא שלי יש את כל המכונות והכלים הדרושים לזה הוא עובד במפעל אלומיניום.....אז הוא אמר לי להביא לו שרטוט הראתי לו תמונות הוא אומר תמונות זה לא בישבילי אני צריך מידות..שירטוט חיבור קורות. אז אם יש בבקשההה.....מיתחנננננן

חגי

New member
אני יכול למכור לך גלשן ב- 100 שקל

אז בשביל מה כל הואג'אראס?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשמור אותו . 100ש"ח... אחרי שנעשה קורס נדבר. בינתיים מוגי, תמשיך לאחוז במשדר ואל תרפה!!! ואגב , תודה על המחמאה (זה שם של מרגרינה בטעם חמאה), נכון , אני גם מאמין בלב שלם שאני יכול לבנות לבד כזה גלשן אבל, וכן יש אבל, מוגי'לה, צריך קודם כל ללמוד להטיס אותו ולעמוד על כל הסוגיות לפני שבונים כזה דבר!!! אל תשכח שלא מדובר בשני סרוואים מקלט וסוללות אלא בחיי אדם! במקום לקשקש כ"כ הרבה אני מציע שתתחיל לעבות לחסוך ולא ללכת לקנות גלשנים במאה ש"ח ללא קורס. יאללה, תודה לכם, מוגי נפגש בצוק , ולשאלה המקורית: יש מקום מומלץ/זול בחו"ל ???

natyh

New member
תראה

זו באמת ענין למקצוענים שנמצאים תחת פיקוח : בנית גלשן תיחזוק העברת טסט מבחן של האגודה ועוד . אנשים כבר נהרגו מיישור של קורה , ככה פשוט קורה התעקמה יישרו : בקיצור היתה חולשה בצד אחד כופפו לצד השני ויצרו חולשה כפולה . ואז בן אדם נהרג בקפיצה ממבוא חמה הקורה לא עמדה בעומס . הענין פה הוא הפיקוח , מוסד משומן שלמרות שאפשר לקבל כאן רושם מוטעה , שמדובר בחבורה של אנשים לא רציניים , הרושם כאמור מאד מטעה . מדובר בחבורה של מקצוענים , אז מהכתוב בפורום אל תתרשם , זה ספורט מאד קיצוני ומאד מאד דורש פיקוח . נתי

giginoi

New member
גלשן מבניה עצמית

אין חדש תחת השמש --כבר היו כמוך בעבר

m u g i m a n

New member
חחח אני ממש לא מעוניין ליקפוץ עם

הגלשון ממבוא חמה....וכמובן קורה שהתעקמה אני לא יישר אותה חזרה אלה צריך להחליף קורה כמובן....יש לי קצת ידע מדאונים.... אני רק רוצה לרוץ קצת בפארק או לרוץ מגבעה של 5 10 מטר...זה הכל..

avron

New member
לא כלכלי

בהנחה שאני נותן לך שרטוטים מבית החרושת לייצור הגלשן. חומרי הגלם יעלו לך כאלפיים דולר. ממש לא כדאי היות וניתן לקנות משומש בפחות. תבדוק: בד מפרש - גש למרינה לאחת מהמתפרות וראה כמה זה יקר. כבלים - שאל על כבלי פלדה 7x7 בחתך 1/8 אינטץ + כמה יעלו כלים מקצועיים ללחוץ את הקצוות. ברגים - ברגי מבנה תאופתיים מסוג AN יעלו בכמויות קטנות דולר ליחידה. והיקר ביותר צינורות - מיוחדים שלא ניתן להשיג בארץ, לדוגמא צינור אלוניניום Seamless Cold Drown בקוטר חיצוני של 2 אינטץ ועובי דופן של 0.049 מסגסוגת 6061T6. אבל יש גורם נוסף שלא קשור לחומרים. את הידע והנסיון שאתה רוכש בשעה שתקנה גלשן משומש לא תוכל לחשב בכסף - זה יעלה לך בבריאות.

m u g i m a n

New member
תודה, בכל זאת אבא שלי היה רוצה

ליראות שירטוט של דבר כזה אז אם לא קשה לך תשים בבקשה אודה לך מאוד

אני מוכן לשרטט לך עבור 950$

(וזה מחיר לחברים) עוד לא קלטת אה? אגב סחטיין על מי ששם את התמונה ההסטורית של תחילת אבולוצית בגלישה האוירית משנות ה 60. עם מוטות מבמבוק .

ג ל נ ט י

New member
לא בטוח שהבנת את הרמז...

קודם כל תטוס, תצבור ניסיון ואז תהיה "טייס ניסוי". ותעזוב אותנו באבא שלך...

למעלה