הייי גמני חולה של השבט!!!!!! אבל לא ידעתי שיש פורום לזה..... נמנמנמ מישו יודע מתי חוזר השבט?
ב ב ו ט י New member 18/8/05 #1 הייי גמני חולה של השבט!!!!!! אבל לא ידעתי שיש פורום לזה..... נמנמנמ מישו יודע מתי חוזר השבט?
א אמבריי לנצח New member 18/8/05 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אין באופק עונות חדשות לסדרה, ולא ידוע על שידורים חוזרים ספרי לנו קצת על עצמך ואת מי את אוהבת בסדרה וכו'
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אין באופק עונות חדשות לסדרה, ולא ידוע על שידורים חוזרים ספרי לנו קצת על עצמך ואת מי את אוהבת בסדרה וכו'
T techno girl New member 19/8/05 #3 ../images/Emo105.gifשלום!! הי לך אני נטלי.... אני בת 13 מירושלים..... דמות אהובה- לקס .. באמת ספרי קצת על עצמך........
../images/Emo105.gifשלום!! הי לך אני נטלי.... אני בת 13 מירושלים..... דמות אהובה- לקס .. באמת ספרי קצת על עצמך........
D dans girl New member 19/8/05 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif התמכרות נעימה../images/Emo13.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif התמכרות נעימה../images/Emo13.gif
ב ב ו ט י New member 19/8/05 #5 ../images/Emo20.gif טנקס everybody קוראים לי מאיה בסדרה אני הכי אוהבת את אמבר ואלי ראיתי את השבט בפעם הראשונה בכיתה א' ומאז <<התמכרתי>> עד שהפסיקו לשדר את זה
../images/Emo20.gif טנקס everybody קוראים לי מאיה בסדרה אני הכי אוהבת את אמבר ואלי ראיתי את השבט בפעם הראשונה בכיתה א' ומאז <<התמכרתי>> עד שהפסיקו לשדר את זה