הייי

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

drall

New member
הייי

אני DM בADND בעיקר גירסה שניה אבל גם גרסה ראשונה. הייתי רוצה לארגן קבוצה בירושלים של חברה מבוגרים, בני 25 + רצויים , אבל כל אחד יכול לפנות. דרול

Nihau

New member
ברוך הבא לפורום :)

אני לא באיזור בכלל אבל אשמח לשמוע קצת יותר על העולם והמערכה, מתוך סקרנות גרידא.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!

בהצלחה במציאת האנשים. את הגילדה אתה מכיר? שם יהיה לך עוד סיכוי למצוא אנשים. בכל מקרה, כמו ניהאו גם אני הייתי רוצה לשמוע קצת רקע, למרות שזה לא באזור שלי.

tzimisce

New member
ייתכן שיש מצב

אני אומנם לא שיחקתי כבר כמה שנים אבל פתאום עולים בי געגועים ישנים למשחק . בעיקרון אני שחקנית של משחקי werewolf בעיקר vampire the masquerade אבל יצא לי לשחק גם ADND . אני בת 20 מאזור ירושלים . אני סטודנטית כך ששעות המשחק שלי הן מוגבלות אבל אם יסתדר עם שעות המשחק אולי יש על מה לדבר . יש דרך ליצור אתך קשר באימייל ? שבת שלום .

drall

New member
היי בחזרה

אנחנו נשחק בקאלאנדוריה , עולם שאני שיחקתי בו בדיוק לפני 10 שנים ואם אני אוציא פעם את "צומת נילבוג" לאור , אז כולכם בטח תכירו אותו יופי. באופן כללי , מדובר בעולם בו היה הייתה תרבות קסומה מאוד מפותחת עד שמאות שנים של מלחמות טחנו את האימפריות אחת בשניה וכל מה שנותר הוא , עיר מדינה אחת בשם תוהונטאש שהיא בסיס היציאה ובסיס הסיום של ההרפתקה. המצב שנוצר נותן אפשרויות להרבה מאוד מבוכים (מקדשים עתיקים , ארמונות תת קרקעיים וכו') יש בעולם הזה הרבה גזעים יחודיים כמו שדוני התוהו וכמה מקומות מאוד לא סחמפאטיים כמו יערות הרעל והרי אלף העיניים. \ את כל היתר נראה ונחווה במשחק , אני מקווה. ניתן כמובן ליצור איתי קשר במייל [email protected] דרול

DDN

New member
נשמע נחמד!

נשמח לשמוע על התקדמות המשחק שלכם.

באמת נשמע נחמד

אגב, אני שניר בן 27. בעקרון יש לי קבוצה שאני משחק איתה אבל השה"מ עסוק יותר מידי בלימודים (ככה זה שלומדים בפתוחה) ולכן אנחנו לא נפגשים הרבה. אנחנו משחקים בממלכות נשכחות (אחלה עולם לדעתי)

drall

New member
תודה על הפירגון

ואני בטוח שאני אשמח גם לעדכן ובינתיים.... אני צריך שחקנים. יש כבר אחת , עוד שלושה ארבעה נראה לי. דרול

ogmios

New member
שאלת תם

אין איזשהי מעשיה גרמאנית מפורסמת בשם דומה?

יש אותה בעברית

החלק הבאמת תמוה שם, שבחצי השני אתה אמור להזדהות עם החבר'ה הרעים של החצי הראשון כ"חבר'ה הטובים".

drall

New member
איזה שם?

"צומת נילבוג?" ת תהיה הבעיה שלי לא נראה לי בכלל , אבל כשזאת תהיה הבעיה שלי נפתור גם אותה

זה בסדר

"גניבת" ושיבוש שמות היה פרקטיקה עתיקה ומכובדת. אפילו כתבתי לה מתודולוגיה מסודרת:

drall

New member
אני לא מדבר על הרפתקה

אלא על ספר פנטסיה באורך מלא ואני לא מאמין שאנשים כאן לא יודעים מה זה נילבוג. לא קראתם את הפינד פוליו של המהדורה הראשונה של המוד"מ? דרול

קראתי

דווקא רק לפני כמה שנים, ולא התפעלתי במיוחד. רוב האנשים בארץ לא ממש מכירים את המהדורה הראשונה, עד כדי כך שרבים בטוחים ש"המהדורה הראשונה" היא בעצם הקופסאות הצבעוניות ההן.

ogmios

New member
לא טענתי שזו בעיה

בסך הכל אמרתי שהשם מצלצל לי מוכר, ורציתי לבדוק אם אני בכלל בכיוון או שסתם לא ישן מספיק (מה שגם נכון, אגב)

למעלה