בהצלחה במציאת האנשים. את הגילדה אתה מכיר? שם יהיה לך עוד סיכוי למצוא אנשים. בכל מקרה, כמו ניהאו גם אני הייתי רוצה לשמוע קצת רקע, למרות שזה לא באזור שלי.
אני אומנם לא שיחקתי כבר כמה שנים אבל פתאום עולים בי געגועים ישנים למשחק . בעיקרון אני שחקנית של משחקי werewolf בעיקר vampire the masquerade אבל יצא לי לשחק גם ADND . אני בת 20 מאזור ירושלים . אני סטודנטית כך ששעות המשחק שלי הן מוגבלות אבל אם יסתדר עם שעות המשחק אולי יש על מה לדבר . יש דרך ליצור אתך קשר באימייל ? שבת שלום .
אנחנו נשחק בקאלאנדוריה , עולם שאני שיחקתי בו בדיוק לפני 10 שנים ואם אני אוציא פעם את "צומת נילבוג" לאור , אז כולכם בטח תכירו אותו יופי. באופן כללי , מדובר בעולם בו היה הייתה תרבות קסומה מאוד מפותחת עד שמאות שנים של מלחמות טחנו את האימפריות אחת בשניה וכל מה שנותר הוא , עיר מדינה אחת בשם תוהונטאש שהיא בסיס היציאה ובסיס הסיום של ההרפתקה. המצב שנוצר נותן אפשרויות להרבה מאוד מבוכים (מקדשים עתיקים , ארמונות תת קרקעיים וכו') יש בעולם הזה הרבה גזעים יחודיים כמו שדוני התוהו וכמה מקומות מאוד לא סחמפאטיים כמו יערות הרעל והרי אלף העיניים. \ את כל היתר נראה ונחווה במשחק , אני מקווה. ניתן כמובן ליצור איתי קשר במייל [email protected] דרול
אגב, אני שניר בן 27. בעקרון יש לי קבוצה שאני משחק איתה אבל השה"מ עסוק יותר מידי בלימודים (ככה זה שלומדים בפתוחה) ולכן אנחנו לא נפגשים הרבה. אנחנו משחקים בממלכות נשכחות (אחלה עולם לדעתי)
דווקא רק לפני כמה שנים, ולא התפעלתי במיוחד. רוב האנשים בארץ לא ממש מכירים את המהדורה הראשונה, עד כדי כך שרבים בטוחים ש"המהדורה הראשונה" היא בעצם הקופסאות הצבעוניות ההן.