הייי יש כאן אנשים שמעריצים את נטליה יותר מ 4 שנים?
V veru New member 3/2/05 #3 אני אני מזה 8 שנים , מהטלנובלה "אנה המתוקה", בגילי (המופלג) זה כבר התפתח עם השנים מהערצה להערכה עצומה לנטליה.
אני אני מזה 8 שנים , מהטלנובלה "אנה המתוקה", בגילי (המופלג) זה כבר התפתח עם השנים מהערצה להערכה עצומה לנטליה.
א אני עזרא New member 4/2/05 #4 גם אני ../images/Emo8.gif ../images/Emo62.gif מסוף כיתה ח'... שזה יוצא בערך... תחילת כיתה ט' והיום אני ירוק
גם אני ../images/Emo8.gif ../images/Emo62.gif מסוף כיתה ח'... שזה יוצא בערך... תחילת כיתה ט' והיום אני ירוק
$ $ מעיין $ New member 4/2/05 #6 חחחח אצלי זה.. מסוף כיתה ז'.. שזה יוצא בערך... תחילת כיתה ח' והיום אני... תלבושת אחידה
$ $ מעיין $ New member 5/2/05 #9 חחחחח כן.. אבל חפיף, במילא אני לא שמה על הביצפר הזה ובאה עם מה שבא לי
ד דפנושית New member 5/2/05 #11 מעיין את לא יודעת מה גיליתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למרות שזה היה לפני מאה שנה בערך...וגיליתי את זה לפני תשעים שנה בערך...אבל זה כזה לא הוגן
מעיין את לא יודעת מה גיליתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למרות שזה היה לפני מאה שנה בערך...וגיליתי את זה לפני תשעים שנה בערך...אבל זה כזה לא הוגן
$ $ מעיין $ New member 6/2/05 #30 חחחחח נו מה גילית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה לא הוגן? ולעזאזל ילדה, כמה שנים את חיה!
ד דפנושית New member 4/2/05 #5 אני בסביבות../images/Emo41.gif הארבעע...אבל בשנה הראשונה לא ממש הייתי שרופהההה עליהה והכל... אבללל עכשיוו כןן!!
אני בסביבות../images/Emo41.gif הארבעע...אבל בשנה הראשונה לא ממש הייתי שרופהההה עליהה והכל... אבללל עכשיוו כןן!!
מ מילי17 New member 6/2/05 #16 היית בטוחה שבוזי זה בן אחרת איך את מסבירה את הכוכב הורוד זוהר של הפקצ'ות אצלו בהודעה??