הייי

הייי

אוי סתם פשוט לא כתבתי פה מהשנה שעברה רציתי לראות מה קורה פה אין לי מושג מה זה האשכול הקודם ובגלל זה פתחתי אחד משלי! אז שלום לכם שוב אנשים נ.ב יורד גשם כל כך חזקק!!!יאס!!!! -בנג'ית-

just jenny

New member
חחחחחחחח ועוד אומרים

שבילי על סמים!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif היי כולםם...

גמני מזמןן לא כתבתי פה... לכל מי ששכח, אני גלי, נעים מאוד
מנשמע אנשים?!

ווויי תודה

לכולכם חשבתי כבר שלא תקבלו את ההודעה הדפוקה שלי.. טוב להזכיר לכם קצת למי שזוכר ולמי שלא אני סוניה אוהבת גרין דיי גוד שארלוט וגם סקס פיסטולס מיי תמונה..

../images/Emo80.gif|עורב| תמונה שווה ../images/Emo3.gif

סקס פיסטולז רולז! את יודעת שגיליתי שיש לנו בבצפר תמונה שלהם?? טחחח כי היו שמה את כל הלהקות החשובות.. אז שמו אותם וכתבו שהם הממציאים של הפאנק! [מה שנכון נכון
] אניוואי..ברוכה הבאה!

A Lovato

New member
הם לא המציאו את הפאנק אבל הם...

אגדת פאנק
אוף מעצבן שחושבים שפאנק זאת רק מוזיקה....זה מעבר לפאנק זוהי התנהגות וכ'ו.............!

A Lovato

New member
אני יחקור.................

אמ...חברה שלי אמרה לי את זה...והיא אמרה לי גם את הלהקות וזה היה נשמע ממש נכון.....לא נשמע..אלא באמת..אבל תביני שפאנק זה לא רק מוזיקה... זה גם התנהגות וכ'ו.... אגב...בקרוב יהיה יום הזיכרון לסיד וישיס...אני יציין את זה פה...כי זה חשוב.. ונראה לי בנג'י מעריץ אותו.... נ.ב אם מישו רוצה כתבה על סיד אני יביא בשימחה(כדאי שתידעו מי זה בכלל...)

ילד\ה את\ה במקרה לא..

לומד\ת בחשמונאים בת ים???? כי גם לנו יש את התמונה הזאת של כל מיני זמרים טובים מכל מיני תקופות איזה כיתה אתה? אתה בבית ספר שלנו? כיף להסתקל על התמונה הזו..

למעלה