הייי

• פותח הנושא XTTz
  • פורסם בתאריך

XTTz

New member
הייי

אחרי עשרים שנים עם הסיגריות החלטתי להפסיק מצאתי באינטרנט ערכה שנקראת פרידום שמבטיחים להפסיק לעשן אחרי 5 ימים משהו הומופתי מישהוא אולי שמע ניסה לא יודע למה אבל נראה לי קצת חשוד תודה לעונים

זולו60

New member
אתה צודק

קודם כל הערכה עולה 1700 ש"ח מתוכם הסוכן מקבל 400 שקלים. גזל גזל גזל באשר ליעילותו בפורום הזה נדמה לי שמשהי אמרה שלה זה עזר. אני ועוד ארבעה ניסינו את הערכה לנו זה לא עזר. אני מאמינה שבכל שיטה יש מצליחים ואז הם ממליצים ויש שלא מצליחים ואז הם אומרים שהשיטה כרה. אני אישית עקרונית לא רוצה לשלם כל כך הרבה כסף מראש כי בסך הכל עד שלא נגמלים הכל בגדר של ניסיון. הגומל באנרגיות למשל אהוד אברמסון מבקש היום 1500 ש"ח לטיפול של 10 דקות ועוד כמה פגישות אם יש צורך. גם בשיטה זו היו שאמרו שהשיטה עובדת והיו שאמרו שהכל בולשיט אז לך תדע. בהצלחה לך בכל דרך שתבחר.

XTTz

New member
תודה../images/Emo39.gif

כנראה שאין דרך קלה להפסיק לעשן ויש הרבה שרלטנים שמחפשים לעשות כסף קל עלינו אני אמשיך לחפש מקווה שאני סוף סוף יצליח לזרוק את הסיגריות תודה בכל מקרה

לא מדוייק....../images/Emo141.gif

לא כולם שרלטנים וזולו נא לא להכליל. לך ולחברייך זה לא עזר, אני ועוד כמה אנשים שאני מכירה הצלחנו להפסיק לעשן בעזרת פרידום. אני חייבת לציין שלאחר שניסיתי עשרות פעמיים להפסיק לעשן ולא הצלחתי!!!!!! דווקא עם פרידום הלך לי באיזי והיה די קל יחסית. כך, שלהגיד שהם שרלטנים זה לא נכון ואני מכירה אנשים שהיו מעשנים מאד מאד כבדים והם הצליחו להפסיק לעשן רק עם השיטה הזו. ברגע שהחלטת להפסיק לעשן ועשית את ההחלטה לכל אחד ואחת תהיה השיטה שתתאים לו או לה. שיהיה בהצלחה.......

למעלה