הייי

אי י ל ת

New member
הייי

היי חבר'ה, אני כאן שוב לשתי דקות...שמחה שהחלטתם איזה שירים צריכים להיות בדיסק של ההופעה החיה, אבל אולי לא שמתם לב, חלק מהשירים עמיר לא שר אף פעם על במה!!! אז הוא צריך לעשות הופעה חיה מיוחדת בשביל הדיסק שאנחנו מזמינים, אני בעד, ושנחום יסדר בבקשה, כמו שהוא כבר יודע. עזרא - מה קורה עם הכרטיסים???? שלא יהיה פדיחה בסוף, כרטיסים בשורה 20 או משהו כזה בגלות.

ezraz

New member
שלום איילת

מה זה הביקורים החטופים האלה? אנחנו עוד ממתינים למונולוג שלך. כנראה שהגיע זמנו כי ברגע זה הזמנתי זוג כרטיסים לשורה 10 באמצע. אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון אני מגיע עם אישתי. אני מנסה לצרף אלינו עוד חברים אז ייתכן והמיקום שלי באולם ישתנה. GALA הכדור נזרק אליך עכשיו...

Nahoum

New member
איילת - מתי תתני לנו את המונולוג

המנולוג הבלתי ניתן לסירוב.. מחכים לו..

gala21

New member
עזרא וביצרון..

עזרא איפה היית ? אני לא באה לשום מקום בלי מונולוג . חוץ מזה אם תקרא בעמוד. אני בעונש בגלל "האחד ..:)" קטעים פה... אם אני אחליט עכשיו לא יהיה מונולוג. אז איילת , יש לך את כל הלילה להתאמן ( לא לאולימפיאדה) ... מחר בבוקר כולם יהיו כאן כדי להשתכנע... שחקי אותה.. חוץ מזה - היום נחום שלח אותי בתור עונש לעמוד בפינה של הפורום של האולימפיאדה ואתה לא מאמין מה גיליתי: יש דבר כזה פורום שמנוהל ע"י מנהל. אז התחוור לי שאנחנו נטולי מנהל . היית מאמין???? באמנות יש מושג הנקרא "הנעדר הנוכח" בגדול זה אומר למרות שמשהו חסר הוא קיים ..(מתוך היעדרותו).. אתה חושב שמנהל הפורום נוקט בשיטה דומה.???

ezraz

New member
החזרת אותי

לשיעורי תיאטרון עם הנעדר הנוכח. תשמעי לא נעים לי לומר אבל משלמים לי גם כדי לעבוד בנוסף לשיחות בפורום. צודקת אנחנו נמתין למונולוג בלי לוותר - לתשומת ליבך איילת. למה חשוב כל כך המנהל? נחום עושה את תפקיד הע. מנהל בהצלחה יתרה (כשהוא ער כמובן
. אני לא מקבל את זה שנושא השיחות כאן חייב להיות עמיר בניון וייהרג ובל יעבור ולא מוכן לקבל "שני אנשים אמרו לי..." מי הם? מה הקשר שלהם למוסיקה של עמיר? איזה שטויות הם ראו בפורום? דוגמאות בבקשה.ואם יש להם משהו עמוק וחשוב לומר שיעלו את הנושא ויראו שאנחנו מסוגלים ליותר- כמובן אם רק נרצה. אני שמח להוציא אותך מהעונש, בכל זאת אישה בהריון קצת כבוד ואם אפשר עדיף הרבה.

ezraz

New member
איילת - ראי הוזהרת

שתי דקות לא יספיקו לך הפעם!!! יאללה - המונולוג.

למעלה