הייי

ויקו 1

New member
הייי

יש לי תוכי (ממש ממש חמודדד) מסוג קוקטיל והוא יודע להגיד רק פופאי טמבל, פופאי טוב, ולענות לטלפון ( "הלווו?" חחח..) רציתי לשאול אם אתם יודעים למה הוא לא לומד עוד דברים? אני מנסה ללמד אותו עוד דברים אבל הוא לא קולט יותר מזה! =\ אהה ואם בא לכם כנסו לבלוג שלי: http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=36605 בקרוב אני אפרסם שם תמונה שלו!

את צריכה להגיד תודה

שאת זה הוא אומר כי זה יחסית הרבה..לרוב קוקטיילים לא מדברים וגםאם כן זה מיים לא ברורות ומאוד מועטות_1-2 מילים)..אז שלך מחונן או משהו

SMחן

New member
אני מגדל קוקוטילים כבר 10 שנים ועוד

לא זכיתי לראות אחד מדבר...

haimram

New member
אוקיי אז יש לנו משהו משותף....

לי יש תוכי קוקוטייל בן שנה פלוס קוראים לו ג'יימס והוא תוכי חכם להפליא גם הוא אומר הלו כשהטלפון מצלצל והוא אומר אוכל ותודה ומה קורה ומה נשמע והוא שר את יונתן הקטן ואת הנעימה הגשר על נהר הקוואי (מי שמכיר) והוא אפילו מחקה תנועה של הראש שלי כשאני מהנהן בראש "כן" הרבה זמן הוא מחקה אותי השיטה הכי טובה ללמד אותו דברים חדשים היא פשוט סבלנות והמון אהבה , צריך לחזור על המילים המון פעמים עם הקשר כשנותנים לו אוכל צריך להגיד בקול רם "אוכל" שיקלוט את ההגאה.לא לזלזל בקוקוטייל לתת לו את הכבוד המגיע לו הוא יכול להיות חכם להפליא וללא השקעה הוא יכול להיות טיפש לחלוטין תלוי כמה משקיעים.

למעלה