הייי מה המצב לא היתי פה הרבה זמן כי היתה לי בעיה באינטרנט אזזזז מה חדש?
B Brilliant Soldier New member 23/2/04 #1 הייי מה המצב לא היתי פה הרבה זמן כי היתה לי בעיה באינטרנט אזזזז מה חדש?
O olly v New member 23/2/04 #2 יאמ יאמ יאמ... אז ככה-הצטרפו כמה חדשושים... ולינקין...אאוו! מה קורה עם לינקין באמת?! נראלי הזנחנו אותם קצת...למישהו יש עידכונים?
יאמ יאמ יאמ... אז ככה-הצטרפו כמה חדשושים... ולינקין...אאוו! מה קורה עם לינקין באמת?! נראלי הזנחנו אותם קצת...למישהו יש עידכונים?
L LuvBenJi New member 24/2/04 #3 ../images/Emo150.gifיש לי עידכון חלק מכן יראו את זה כעידכון משמח וחלק..לא! עיינתי בעיתון כזה של מטאלסטית, וראיתי שLP במקום 5 בלהקה הכי גרועה..עכשיו אני עד היום חשבתי שלינקין הם ניו מטאל..אז לא יודעת לא אמורה להיות איזה שהיא קירבה? חח.
../images/Emo150.gifיש לי עידכון חלק מכן יראו את זה כעידכון משמח וחלק..לא! עיינתי בעיתון כזה של מטאלסטית, וראיתי שLP במקום 5 בלהקה הכי גרועה..עכשיו אני עד היום חשבתי שלינקין הם ניו מטאל..אז לא יודעת לא אמורה להיות איזה שהיא קירבה? חח.
L LiNKiNPaRKiT New member 24/2/04 #4 ליהיות מקום 5 בלהקה הכי גרועה זה אפעם לא טוב...אלא אם כן זה תחרות של להקת פופ או משו כזה:/
B batel15 New member 24/2/04 #5 להקה הכי גרועה?! מה הם עושים שם בכלל? הם לא אמורים בכלל להיכנס לרשימה!