הייי~!!!!!

BabY BoY15

New member
הייי~!!!!!

היי אנשים ממצב????????? הכל טופי? יש פה גם בנים או רק בנות? ועוד שאלה.. יש כאן מישהו מהאגודה בת"א???. בהצלחה לי כי אני חדש פה.. תודה! לאב יה אול ונישמור על קשר

BabY BoY15

New member
../images/Emo107.gifטוב אז קצת על עצמי

אני בן 15 (וחודשיים היום) מר"ג ואני נכנס לפה הרבה וקורא את הדברים שכתובים פה ורק היום החלטתי להצטרף להכיר אנשים וכאלה.. אני מר"ג ואת השם שלי נשאיר חסוי בינתיים... אממ נראה לי שאני מכיר מישהו שקוראים לו שפנפן פה.. ו... אממ מה עוד? אה אנשים חמודים אני רוצה להכרי אותכם שלחו לי הודעה לתיבה.. אממ נסיים בזה

resputin

New member
תמיד אמרתי שהגיע הזמן לאסוף את עצמי

לאגודה.. איכשהו עדיין לא הגעתי לשם.. כנראה מחלתי הקשה, העצלנות, מקשה עליי. למרות שאם תהיה לי סיבה טובה מספיק, או בחור חמוד מספיק <אפלטוני או לא, פשוט מישהו שיארח לי חברה
>, אני מניח שאני אלך לשם.. Any volunteers?

BabY BoY15

New member
מי אגיין../images/Emo25.gif

טוב דבר ראשון מי אתה מהאגודה? איך קוראים לך? בן כמה וכו' ואממ אם אתה רוצה אני חושב שאני חמוד מספיק.. תבוא פעם אחת אני הייתי יום שבת פעם ראשונה..

Sonata Of Tears

New member
אז אם היית בקבוצת שיחה

אז אני הייתי הבחור אם המעיל הארוך השחור,פנים לבנות,ושיער חצי אדום? >_< ישבתי ליד ליאת

BabY BoY15

New member
חח לא מתוק

לא הייתי בתמיכה או באיך שאתה לא קורא לזה ובגלל זה לא ראיתי אותך אבל אולי אתה ראית אותי.. אני ידיד טוב של ליאת והייתי עם ידידה שלי שם.. רוסיה כזאת חמודה..

BabY BoY15

New member
../images/Emo188.gifאוקיי לא יקרא לך מותק

למרות שאמרתי מתוק................

resputin

New member
ברוך הבא :), בשמי ובשם אבי (המנהל

השני, שעובר דירה ולכן לא יהיה לו אינטרנט ביום-יומיים הקרובים, כך שאם הפורום טיפה יקרטע מבחינה אדמינסטרטית סליחה מראש, אני עסוק מאוד). אם שמך בינתיים חסוי, אולי תגלה לנו אם יש לך חיבה מוסתרת לחצילים או לא?
.

למעלה