הייי!!!

הייי!!!

מה קורה? אני הדר אהמ.. בת 14 וקצת במבשרת הממ חדשה בפורום
נ.ב צוות חבר? (((:)

../images/Emo151.gifמה המצב הדר?

אני שמחה שאת מצטרפת לפורום המשובח שלנו... אל תשפטי את הרוחות על פי הימים האחרונים- הם היו סוערים במיוחד.. אוי אבל נועה לא פה... מי מתנדב לתת לה פק"ל???.

יהההההההההההההההההההההההההההההההההה

חבררררררררררררררררררררררררררררררררררררה!!!! צוות חבר משתלטטט חעעעע תראה שלומי הנה הבת האובדת:] הדרי יהיהיהיה.. הייי:]

הי הדר ../images/Emo9.gif

תהני פה
וצוות חבר היקר - השלט שלכם שולט!!! בערך כמו המכנסיים החדשים שלי מציפי!!! שעה ניקרעתי מצחוק עליו!! וזוהר לא יפה- ככה להזכיר לי שנועה לא פה.. נועה לחזור ומיד!!!! אני מגעגע לנועית!!! טוב יורד פה גשם אח ירושלים זאת עיר נפלאה!!

תתחדשי:]]

היא חוזרת מחר.. לא נותר לך הרבה להתגעגע.. :] כן היא חסרה פה בהחלט.. לפחות היה נהנת לה.. (אני מקווה ..):]

beenINSANE

New member
היי הדר...

ברוכה הבאה! כמו שהספקת לשים לב יש פה כמה שרוטים וזו בדיוק הסיבה שכיף פה. נועה לא פה אז פק"ל הצטרפות אין. אבל ספרי לנו על עצמך קצת. אני הדס דרך אגב, ואם יש לך נדודי שינה את יכולה לדבר איתי. מממ... חתימה מדליקה, אולי בלונד זה מה שיעזור לי...?

ZVI Z

New member
היי הדר אהמ

אממ מבשרת משתלטים על הפורום הזה..נועעעעה... תהני פה!אם הכל יחזור לשפיות האופינית(והלא שפויה)

האאמממ מי אחראי על המסדרי נוכחות?..

מתי יש בד"כ?.. יש הרבה חדשיםם:] ויש הרבה חדשים ישנים שלא מכירים אותם...

מאתוקי

New member
היייי הדר מה עניינים ברוכה הבאה..

אני הותיק פה(בכיאלו) וכל כך אוהבים אותי פה חבל על הזמן נעים מאוד מאמי תהני סתם כפרות על כולם פה הם אחלה ראיתם את זאת שזכתה הדוגמנית האטיופית היא מהממת זה היה ברור שהיא תזכה

beenINSANE

New member
טוב

אז אם יש לך נדודים בואי לפורום. אני פה עד הבוקר... (בניגוד לחברי פורום אחרים שהולכים לישון ומשאירים את הדס בדד להשתעמם למוות!!!)

beenINSANE

New member
ובכן צבי-

אני פה עד הבוקר כשמעניין לי
אתמול נשארתי עד 4 ומשהו אבל היה נטוש לגמרי והשתעממתי קשות. אז הלכתי לישון.

נועה אני אחראי על מסדר הנוכחות

בשבוע הבא - תחילת נובמבר אני אחזור לעצמי ואפתח את מסדר הנוכחות....

למעלה