הייי

הייי

למי שזוכר אותי פעם הייתי כותב כאן קבוע במשך איזה חודש אבל משום מה הפסקתי......קיצר אני יזכיר לכם.....היייי אני יוסי! יש לי שני דיסקים אלאניס......והיא ממש מדהימה!!!!! רציתי לבקש ממכם משהו אם תוכלו.... לרשום לי את רשימת הדיסקים של אלאניס עם השנה שבה כל אחד ייצא ואם אפשר גם כמה כל אחד מכר.....

BaBa LiVe

New member
טוב, אז ככה..

אני ארשום לך את הדיסקים מגילגולה הנוכחי של אלאניס.. 1. Jagged Little Pill יצא ב1995, ואני קראתי כמה גירסאות לכמה הדיסק מכר, מ26 מליון עותקים ל30...מליון..אז משהו כזה מאוד מרשים ומוצלח! 2. Supposed Former Infatuation Junkie שיצא ב1998, וממה שאני הבנתי, שוב...בסביבות ה10 מליון עותקים...תתקנו אותי אם אני טועה 3. MTV UNPLUGGED יצא בשנת 1999 (אין לי מושג לגבי המכירות) 4. Under Rug Swept שיצא ב2002 5. והאחרון, דיסק שיצא ביחד עם הדי וי די...שמו בעולומו Feast on scraps ובו יש 8 בי סיידים של אנדר רוג סוופט וגירסה אקוסטית חלהנדס קלין!!

Rוית

New member
כמו כן,

יש את הדיסקוגרפיה המלאה של אלאניס כמאמר בפורום

תודה מאוד עזרתם לי!!!!

לי יש רק את "אנדר ראג סוואפט" ו"ג'אדד ליטל פיל"...ואני מאוד מרוצה מהם...ממליצים לי לקנות עוד אחד שלה???? איזה?

avivs

New member
כמובן

שאת Supposed Former Infatuation Junkie זה דיסק חובה ולדעת רבים הדיסק הכי טוב של לאניס. אל תצפה למשהו בסגנון של שני הדיסקים שיש לך, זה משהו אחר ויותר טוב.

Music Fan

New member
תרשה לי לחלוק על דעתך ולומר

פחחחחחחח... לא סתאאם..
למרות המצויינות של SFIJ והעליונות שלו על פני URS אין כמו JLP בכל העולם זה הדיסק הכי חזק שאי פעם יצא וזה משהו מדהים ומהמם והיסטרי.

טוב......

תודה למי שענה... שאלתי בגלל שהייתה לי יומולדת לפני כמה זמן.... וידידה רוצה לקנות לי דיסק והיא יודעת שאני אוהב את אלאניס אז רצתה לקנות לי אחד שלה ושאלה איזה אני מעדיף... אז ביררתי איתכם...תודה!

למעלה