הייי

הייי

היי, רציתי לספר לך על LOVETEST – מגלה האהבות.. כל מה שצריך זה להיכנס לאתר ולענות על כמה שאלות, מייד עם סיום מילוי השאלות מתקבלת תחזית שלמה ואמיתית לגבי המשך חיי האהבה שלך, זה פשוט מדהים! זה חוזה עם מי, מתי, מה סיכויי ההצלחה, פשוט ה-כ-ל.. ממש ממש מומלץ. הכתובת של האתר זה: http://lovetest.co.il/lovetest.php?love88754.html

A lost angel

New member
תתגברי על זה, אם את באמת חושבת

שאני עד כדי כך מטומטמת כדי לא לדעת שזה ישלח אלייך זה חבל, מה שגם חבל זה שאת מנסה לעבוד עליינו. זה הטריק הכי ישן. תתבגרי. דנה.

Nizzan Cohen

New member
אל תעשו את המיבחן ../images/Emo70.gif

זה שולח אליה את התוצאות. שוש - תימחק.

I am a freak

New member
כמה תגובות.....

1. ניצן- אתה לא תצווה עלי למחוק. אני מנהל ואני אפעיל שיפוט דעת בנוגע לכל הודעה. בנוגע להודעה הזו- ההודעה תימחק בעוד 48 שעות אתה שואל, "למה
" כיוון ש- אם יש אנשים שלא מכירים את זה, הם יקראו כאן שזהו רק תרגיל ולהבא יידעו לא לעשות את זה. אם אני אמחק את זה עכשיו- יש סיכוי שלא כל החברים בפורום ראו את זה וייפלו בפח, אבל במקום אחר
כל מי שלא מכיר את זה
- זהו שאלון שאתם ממלאים, ברגע שלחצתם על "שלח" כל המידע שהכנסתם (שהוא חודרני למדי
) יישלח לתיבת הדואר של יוצר השאלון
זהירות.... ואת, כותבת ההודעה- מישהו יכול ברגע זה להציף לך את תיבת הדואר (
) ולשלוח לך וירוסים שיהרסו לך את המחשב
שמעתי על כמה אנשים שזה כבר קרה להם. אני מציע לך לא לפרסם את הכתובת לשאלון הזה שוב, כיוון שאם זה ייפול לידיים של האקר עצבני- הוא יהרוס לך את המחשב. ראי הוזהרת
*כמובן שהכול בגדר המלצה. תעשי מה שאת רואה לנכון.* הפריק.

אני אוהבת אתכם...קחו את זה בקלות

כולה שאלון...אני יודעת שגם ככה ממלאים סתם שטויות...מקוה שגם אתם אוהבים אותי...אם לא חבל
אבל אל תכעסו עליי...טוב? רציתי קצת לעורר את הפורום כי יש בו רק הודעות ישנות חשבתי שזה יגרור קצת תגובות...נו מילא..

I am a freak

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

אף אחד לא כועס עליך. לא קרה כלום... עושים טעויות, ולכן- יש כאן מנהל שימחק את ההודעה. לא קרה כלום
הפריק.

למעלה