הייי :
)
האמת, שבדיוק עברתי לגיל הזה, (30)
ושבהתחלה באמת חשבתי שזה אפשר
באמת חשבתי שלמצוא בחורה
חנונית
שאוהבת משחקי מחשב
שהיא ממש ילדותית וחמודה
שלא תרצה ילדים, או לפחות לא עכשיו... ולא יודעת אם בכלל
שתרצה לצאת להפתקאות כל יום מחדש
שתדע מה זה קוספלי ושלא תגיד לי חנון על זה שאני רוצה להכין אחד
ושתאהב פנטזיה
ושלא כל שנייה תשאל מה אתה עושה ושלא תברח אחרי שאין כסף
זה אפשרי...
אבל אני משער שהיום...
אני פשוט רוצה מישהי שתקבל אותי בתור מי שאני...
יתרונות וחסרונות.. כי .. למה לא ?
חסרונות ?
- עובד עד 7 לפעמים יותר (מפתחים עובדים המון
תמיד חשבתי שלפתח משחקים זה כיף, עכשיו גיליתי.. לא כל כך ))
- לא מסתדר חברתית עם המון אנשים (חנון ברמות על.. )
- לא הגבר המאצ'ואי החזק שיקום וייצעק על אנשים שעושים לו רע
- ילדותי ממש ( הרבה יותר מאחרים אני משער )
- מתחיל להקריח (בלי קשר לגנים , הייטק גורם לגברים להקריח עובדה ! )
- שמנמן ? כן... דיי...
- לא ממש בקשר עם אף אחד מהמשפחה שלי, ואין מליון חברים, (אז כאילו אני לא בא עם משפחה חמה ואוהבת וכל זה...)
-מחזיק יותר מדי תחביבים משאפשר לתחזק את כולם
- מדבר יותר מדי... אבל ממש...
יתרונות ?
- אולי יש לי המון תחביבים, אבל אני מאוד טוב בכולם.. או לפחות מנסה להיות הכי טוב שאני יכול להיות בהם, ואני חושב שאני לא רע באף אחד
אני סוג של נגר מתחיל, סוג של צלם, סוג של גיימר, סוג של נגן פסנתר, סוג של מביים מחזות זמר, סוג של גיימר רציני במחשב, וסוג של מבקר קולנוע ומשחקים.
(וכן עבדתי בכל אחד מהעבודות שציינתי פה...)
- הצלחתי בחיים שלי להגיע להיות מתחנת, למרות שזה דבר לא זוהר כמו שחשבתי , אני כן גאה בזה מאוד... בשביל מישהו שלא הצליח בכלום בחיים בשבילי זה ההשג הכי גדול שעשיתי
- מדבר הרבה אולי זה חיסרון אבל כאילו.. תמיד אני ראיתי את זה בתור יתרון
- הי, אני יכול ללעשות בוק לחברה שלי בחינם
.. חח . כי כאילו צלם והכל... (טוב פשוט רציתי למלא את הייתרונות ומתחילים להגמר רעיונות..)
- אני ממש טבו במשחקי מחשב... אחרי שנים של נסיון.. (אויש REALLY ?!?! ... טוב באמת נגמרים הרעיונות עכשיו...)
- אני די רומנטיק אני משער, עושה מחוות רומנטיות, ואחרי שהבנתי שלא משנה מה עושים ושמעתי את כל הסיפור לא משנה מה התשוקה תגמר אחרי שנה שנתיים, ואז לפי דעתי חייבים לחזק את היחסים עם רומנטיקה.
- אני לא בנוי לקשרים של חודש חודשיים.. (אני חושב שזה סוג של יתרון לא ?)
- אני חושב שאני ממש נחמד.. לא שותה, לא מעשן לא מקלל... וגם לא יכול לרעות INJUSTICE נעשה בעולם... אני פשוט לא סובל חוסר צדק...
- מה אני יגיד.. האמת ? אין לי דירה, אני לא יכול לחלום על לחסוך לאחת, וגם אני לא במצב של לטוס לחו"ל או לקנות אוטו.. אבל, אני פשוט רוצה לחיות.. לאהוב את החיים ולאהוב את מי שאיתי..
ברור שחשוב לי שהיא תעבוד ותרוויח כסף וככה נוכל לחסוך לאוטו \ חו"ל \ דירה.. אבל גילית שבסופו של היום.. מה שבאמת קובע אם יש לך חיים טובים או לא.. זה לאיזה בית אתה חוזר ...
אני חושב שאני פשוט רוצה לחזור למקום מלא חום אהבה, כיף, ופשוט ממלכה של אושר.. ושל רומנטיקה, ושל .. לא יודע.. חום.. אני משער..
האמת, שבדיוק עברתי לגיל הזה, (30)
ושבהתחלה באמת חשבתי שזה אפשר
באמת חשבתי שלמצוא בחורה
חנונית
שאוהבת משחקי מחשב
שהיא ממש ילדותית וחמודה
שלא תרצה ילדים, או לפחות לא עכשיו... ולא יודעת אם בכלל
שתרצה לצאת להפתקאות כל יום מחדש
שתדע מה זה קוספלי ושלא תגיד לי חנון על זה שאני רוצה להכין אחד
ושתאהב פנטזיה
ושלא כל שנייה תשאל מה אתה עושה ושלא תברח אחרי שאין כסף
זה אפשרי...
אבל אני משער שהיום...
אני פשוט רוצה מישהי שתקבל אותי בתור מי שאני...
יתרונות וחסרונות.. כי .. למה לא ?
חסרונות ?
- עובד עד 7 לפעמים יותר (מפתחים עובדים המון
- לא מסתדר חברתית עם המון אנשים (חנון ברמות על.. )
- לא הגבר המאצ'ואי החזק שיקום וייצעק על אנשים שעושים לו רע
- ילדותי ממש ( הרבה יותר מאחרים אני משער )
- מתחיל להקריח (בלי קשר לגנים , הייטק גורם לגברים להקריח עובדה ! )
- שמנמן ? כן... דיי...
- לא ממש בקשר עם אף אחד מהמשפחה שלי, ואין מליון חברים, (אז כאילו אני לא בא עם משפחה חמה ואוהבת וכל זה...)
-מחזיק יותר מדי תחביבים משאפשר לתחזק את כולם
- מדבר יותר מדי... אבל ממש...
יתרונות ?
- אולי יש לי המון תחביבים, אבל אני מאוד טוב בכולם.. או לפחות מנסה להיות הכי טוב שאני יכול להיות בהם, ואני חושב שאני לא רע באף אחד
אני סוג של נגר מתחיל, סוג של צלם, סוג של גיימר, סוג של נגן פסנתר, סוג של מביים מחזות זמר, סוג של גיימר רציני במחשב, וסוג של מבקר קולנוע ומשחקים.
(וכן עבדתי בכל אחד מהעבודות שציינתי פה...)
- הצלחתי בחיים שלי להגיע להיות מתחנת, למרות שזה דבר לא זוהר כמו שחשבתי , אני כן גאה בזה מאוד... בשביל מישהו שלא הצליח בכלום בחיים בשבילי זה ההשג הכי גדול שעשיתי
- מדבר הרבה אולי זה חיסרון אבל כאילו.. תמיד אני ראיתי את זה בתור יתרון
- הי, אני יכול ללעשות בוק לחברה שלי בחינם
- אני ממש טבו במשחקי מחשב... אחרי שנים של נסיון.. (אויש REALLY ?!?! ... טוב באמת נגמרים הרעיונות עכשיו...)
- אני די רומנטיק אני משער, עושה מחוות רומנטיות, ואחרי שהבנתי שלא משנה מה עושים ושמעתי את כל הסיפור לא משנה מה התשוקה תגמר אחרי שנה שנתיים, ואז לפי דעתי חייבים לחזק את היחסים עם רומנטיקה.
- אני לא בנוי לקשרים של חודש חודשיים.. (אני חושב שזה סוג של יתרון לא ?)
- אני חושב שאני ממש נחמד.. לא שותה, לא מעשן לא מקלל... וגם לא יכול לרעות INJUSTICE נעשה בעולם... אני פשוט לא סובל חוסר צדק...
- מה אני יגיד.. האמת ? אין לי דירה, אני לא יכול לחלום על לחסוך לאחת, וגם אני לא במצב של לטוס לחו"ל או לקנות אוטו.. אבל, אני פשוט רוצה לחיות.. לאהוב את החיים ולאהוב את מי שאיתי..
ברור שחשוב לי שהיא תעבוד ותרוויח כסף וככה נוכל לחסוך לאוטו \ חו"ל \ דירה.. אבל גילית שבסופו של היום.. מה שבאמת קובע אם יש לך חיים טובים או לא.. זה לאיזה בית אתה חוזר ...
אני חושב שאני פשוט רוצה לחזור למקום מלא חום אהבה, כיף, ופשוט ממלכה של אושר.. ושל רומנטיקה, ושל .. לא יודע.. חום.. אני משער..