הייי אם משהו השתחרר מהצבא ומעוניין להתגייס שוב לקבע רק בסוג של קצונה,זה אפשרי?
O orengeva New member 17/11/13 #1 הייי אם משהו השתחרר מהצבא ומעוניין להתגייס שוב לקבע רק בסוג של קצונה,זה אפשרי?
D deathcaster New member 17/11/13 #2 תשובה משהו? או מישהו? וכן... במידה וצה"ל אכן רוצה אותך בסוג המסוים של הקצונה, הוא גם יכשיר אותך בהתאם, רק כך בחשבון שצה"ל גם צריך לעשות את החישוב של כדאיותה של ההכשרה הזו ולרוב הוא יעדיף לקחת מישהו שכבר יש לו הכשרה מתאימה. גם אתה לו היית מעביד היית עושה אותו דבר.
תשובה משהו? או מישהו? וכן... במידה וצה"ל אכן רוצה אותך בסוג המסוים של הקצונה, הוא גם יכשיר אותך בהתאם, רק כך בחשבון שצה"ל גם צריך לעשות את החישוב של כדאיותה של ההכשרה הזו ולרוב הוא יעדיף לקחת מישהו שכבר יש לו הכשרה מתאימה. גם אתה לו היית מעביד היית עושה אותו דבר.
א אפרשקסית New member 22/11/13 #3 מז"א? "סוג של קצונה"? בכל מקרה - אפשר לחזור לקבע מהאזרחות (אני עשיתי את זה ) - רק שזה לא תמיד מה שהיחידה תרצה לעשות.
מז"א? "סוג של קצונה"? בכל מקרה - אפשר לחזור לקבע מהאזרחות (אני עשיתי את זה ) - רק שזה לא תמיד מה שהיחידה תרצה לעשות.
O orengeva New member 24/11/13 #4 קודם כל...תודה על התשובה,שנית... סוג של קצונה,כלומר,לחזור לקבע ולעשות קורס קצינים,כלומר להיות במסלול של קצונה... ואגב...לכמה זמן הם מחתימים "חוזה" למי שחוזר מהאזרחות???
קודם כל...תודה על התשובה,שנית... סוג של קצונה,כלומר,לחזור לקבע ולעשות קורס קצינים,כלומר להיות במסלול של קצונה... ואגב...לכמה זמן הם מחתימים "חוזה" למי שחוזר מהאזרחות???
א אפרשקסית New member 6/12/13 #6 אני חזרתי אחרי 5 שנים באזרחות, אישית - חתמתי ל-3 שנים (מתוכן כחצי שנה קקצ כמובן). לא יודעת אם ככה מחתימים את כולם.
אני חזרתי אחרי 5 שנים באזרחות, אישית - חתמתי ל-3 שנים (מתוכן כחצי שנה קקצ כמובן). לא יודעת אם ככה מחתימים את כולם.