הייי....

הייי....

ראשית אני מצטער שהטלתי עליכם פצצה ונעלמתי... קראתי את כל המסרים שכולכם שלחתם ואני מתנצל שלא מצאתי עדיין את כוחות הנפש כדי להגיב לכם... אני עובר לא מעט משברים כרגע בחייים דבר שגם הוביל לפיטורים מהעבודה אבל לא נורא אני דווקא לוקח את זה לטובה ויודע שזה הזמן להרים את עצמי ולעצב לעצמי את החיים מחדש בצורה נכונה יותר. התחלתי טיפול אצל פסיכולוגית ואפילו לקחתי 2 מפגשים אצל הפסיכיאטר ובאמת אפשר לומר שאני עובד על עצמי כדי שאהיה חזק יותר נפשית וכדי שאדע להתמודד בעתיד במידה ויהיו לי מצבים דומים. האוזן הקשבת שקיבלתי מכם זה לא דבר מובן מאליו, ההודעות חיזוק שכתבתם נתנו לי כוח, לדעת שיש אנשים שאפילו שלא מכירים אותך יש להם מילים לחזק זה דבר מדהים. אז אני מתנצל שלא חזרתי אליכם,אבל כשאתחזק מבטיח להגיב. לגבי האקס שלי, התחלתי להשלים עם העובדה שהשלמתי אותו, זה קשה וזה מפיל כל פעם מחדש כי כל דבר מזכיר לי אותו. אני יודע שלא אמצא כמוהו אני אפילו לא מנסה לחפש כי הדבר האחרון שאני רוצה זה להתאהב ,בליבי עוד תקווה שהוא יבין שהוא טעה ועל הכל אפשר להתגבר,כי במאת זה הגבר שאיתו ראיתי את עצמי חי ואיתו ראיתי את עצמי מגדל ילדים. לא ככה איחלתי לעצמי לסיים את השנה, אבל מפה אני רק יכול לשאוף מעלה אם זו עבודה חדשה ואם זו הצלחה בלימודים. כרגע אני מוותר על זוגיות לא חושב שאני מסוגל להיפגע שוב. תודה

makel1

New member
אני מאמין שכשתתחזק תוכל לראות דברים

בצורה יותר מפוכחת. גם אם כרגע אתה לא רואה את עצמך מתאהב שוב, אני יכול להבטיח לך שאתה לא עובר את הסבל הזה לחינם. קח לך את כל הזמן שאתה צריך על מנת להתאושש, להתחזק ולחייך שוב. החיים יחייכו אליך בחזרה :)

just me112

New member
כל הכבוד לך

על זה שאתה מטפל בעצמך, שומר על אופטימיות ומנתב את חייך בכיוון הנכון למרות כל הקשיים שעברת. משברים נועדו כדי להתגבר עליהם וכדי שנצא מהם מחוזקים יותר עם כוחות מחודשים להתחלות חדשות. שיהיה לך המון בהצלחה, תמשיך לחייך ולטפל בעצמך ואני בטוח שעם הזמן יהיה לך טוב יותר

למעלה