הייי

הייי

היי אני חדשה פה בפורום אבל אני מאוד אוהבת את הסדרה על טבעי ורציתי לדעת מה עושים בפורום הזה? כי אני מאוד רוצה להיות בו :) וגם איך מחליפים כינוי/שם איך שלא קוראים לזה? [=

darklighter

New member
שלומות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ברוכה הבאה
מה עושים? מדברים בעיקר על הסדרה אבל פה ושם יש שרשורי
ושאלונים שבועיים [My Supernatural Weekend] בשביל להחליף כינוי/שם בתפוז את חייבת לפתוח משתמש חדש..

to the end1

New member
ברוכה הבאה אני רנית../images/Emo140.gif

* את משרשרת לא נכון אם את רוצה להגיב על הודעות את שולחת לאותה הודעה על התגובה שלך ואם את רואה שנפתח "סיכום שבוע",את שולחת הודעה לאותו סיכום שבוע שפתח את ההודעה. אני מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מידי...

darklighter

New member
תודה שהסברת לה../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

בינתיים אני אנסה לשרשר את זה לשרשור "ועוד שאלה אחת" בתקווה שהפיירפוקס לא יתרסק לי תוך כדי..

to the end1

New member
את נכנסת להוספת תגובה

למטה כתוב לך "הוספת קובץ", את לוחצת על זה וכתוב לך "עיון" את לוצת גם על זה ואז מופעיות לך התיקייות שיש לך במחשב,את בוחרת תיקייה שממנה את רוצה לבחור תמוה לוחצת על התמונה פעמיים והקישור של התמונה מופיע ב"הוספת קובץ" שולחת קודם כול את זה,כתוב לך שהקובץ נשלח בהצלחה ואת את שולחת את מה שכתבת. מקווה שעזרתי,אם יש לך עוד שאלות תשאלי

larisa125

New member
כדי להוסיף תמונה: ../images/Emo108.gif

את לוחצת על "הוספת תגובה" מתחתח להודעה, ואז נפתח לך חלון שבו את כותבת את תוכן ההודעה, למטה את לוחצת על "הוספת קובץ", שם את לוחצת על "עיון" ואז על "שלח קובץ", ומחכה עד שהקובץ יוצמיד להודעה. ואז לוחצת על "שלח" וההודעה נשלחת

למעלה