הייי

B a t b u t

New member
הייי

פעם ראשונה אני בפורום וקצת עיינתי בו...אולי תוכלו לעזור לי? :) אני מתעניינת בלימודי רפואה משלימה אבל לא ממש החלטתי איזה..אולי הידותרפיה או נטורופתיה....לא החלטתי... רציתי לשאול אם יש מקומות שאתם ממליצים עליהם ללימודים והאם יש בתחומים האלו עבודה אחר כך ואיפה? לכל מי שעונה- תודה רבה!!!

yoelnd

New member
לימודים

היי המלצתי לעבור כאן עלתשובות קודמות וקצת לבחוש..... בכל מקרה, ללכת למטפלים בתחום שאת חושבת עליהם, לעבור טיפול, להתחבר ורק אז תביני מה את רוצה. לגבי עבודה - שום דבר לא מובטח אם לא תעשי בעצמל את העבודה - מטופלים לא מגיעים על כפית או מגש...... שיווק עצמי כמו כל דבר בחיים! בהצלחה!

ינוקא1

New member
קודם כל

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להתחיל כבר מעכשיו לעבוד במשהו ולא רק לסמוך על העבודה שתגיע לאחר סיום הלימודים. לא משנה איזה שיטה תלמדי , המטופלים לא ממלאים את הקליניקה מייד כשסיימנו את הלימודים , וגם אנחנו כמטפלים צריכים קצת "להבשיל". לכן חשוב בד בבד לעבוד באיזושהיא עבודה , ולהתחיל בזה כבר מעכשיו. באשר לשיטה - אני מציע לך לחוות טיפולים ולראות. אם את בקטע של רפואה סינית , אני מאוד ממליץ על המכללה בה למדתי - מזרח מערב , אם כי הוא זה קצת יקר. בכל מקרה , לדעתי חשוב מאוד להתחיל בלימודי מגע. מגע זה בעיני משהו מאוד מאוד בסיסי בעיני של להרגיש גוף ולתת מודעות לגוף. זה יכול להיות שיאצו ויכול להיות עיסוי , השיטה פחות משנה מה שמשנה זה ללמוד להרגיש מטופל. כנ"ל תנועה - גם זה משהו מאוד חשוב. יוגה למשל או צ'י גונג. כי תנועה מפתחת את ההקשבה שלך לגוף שלך , וככל שאת יכולה יותר להקשיב לגוף שלך , את יכולה להקשיב גם לגוף של אנשים אחרים. ולחוות טיפולים , כמובן.

למעלה