הייי =]]

הייי =]]

אני יוצא לפולין עוד פחות מחודש , בתאריך ה7/8 ואני נמצא בועדת צ'ופרים , שדואגת לכל מני פעיליות חברתיות במסע , כמו משחקים לערב , כרטיסים של בוקר טוב וערב טוב וכאלה.. אם למישו יש רעיונות שהיה לו במסע אני ישמח לשמוע =] דבר שני החלטנו בועדה שבנוסף למכתבים מהמשפחה אנחנו נצלם את כל המשפחות של תלצידי המשלחת ונשדר את שם באחד מהערבים.. הדבר הולך דווקא נחמד ואנחנו עכשיו בצילומים וזה לא כל כך פשוט ללכת ל60 איש.. אבל נסתדר =] בכל מקרה רציתי לעשות את הסרטון יותר מעניין ולהוסיף שיר ברקע של כל הקליפים , יש למישו רעיון לשירים ? או מנגינות רקע נחמדות שמתאימות ? כרגע חשבתי על השיר "לא קל " של היהודים וזה נשמע לי טוב אבל צריך עוד כמה שירים כי האורך של הסרטון הוא בן חצי שעה ל50 דקות זה תלוי כמה זמן יצאו כל הקליפים בסוף למי שיש רעיונות לשירים או פעילויות חברתיות אשמח שתשתפו אותי תודה רבה מראש
אלי

לזרושקה

New member
אמממ...

אצלנו במסע נסענו המון (טוב זה בכל מסע) אז ילדה אחת הביאה לנו מדבקות של "האוטובוס זה הבית שלי" או משהו כזה.. והיה איזה בוקר שהיא הביאה לנו בסקוויטים כאלה עם מבדקה של בוקר טוב ל זה.. ופעילויות חברתיות.. אממ.. נראה לי שכדאי, שערב לפני טיסה.. פשוט תעשו מפגש של המשלחת, ותדברו על הציפיות שלכם מהמסע וכל זה.. תשימו את זה באיזה קופסא או משהו.. ואז כשתחזרו לארץ תפתחו את הקופסא או מה שזה לא יהיה ותדרו על זה..

תודה על ההצעות =]

אוי הרעיון של הקופסא נשמע מענייןן D= אני יעלה את זה בפגישה של הועדה , תודה על הרעיון 3> בעיקרון זה מה שמתוכנן כרגע : כרטיסי בוקר טוב , לילה טוב , בתיאבון .. כרטיס של טיסה נעימה עם תפילת הדרך חוברת של פעילליות לטיסה ( תפזורות תשבצים וכו') משחקים מגבשים לאחד הערבים של ההתחלה משחקיים קבוצתיים על רגשות קליפ של המשפחות ומכתב מהבית אם יש למישו עוד הצעות אשמח לשמוע =]

trigotrigo

New member
נה, למה שירים עצובים?

צריך לשים דברים שמחים בסרט מהמשפחה, שצריך לתת כוח

N B I

New member
לגמרי!

שימו את "אנחנו מאמינים בני מאמינים"! הו זה היה כל כך כיף לשיר את זה! "אמא יקרה לי" "חיים שלי" "המשפחה שלי" "אח יא ראב" וכל מני שירים שקשורים לעיר או לאזור... אנחנו לדוגמא חרשנו על אלף ואחד שירי ירושלים.

חחח OK תודה על העצה =]

בסוף החלטנו על שיר אחד שיתנגן ברקע.... "לא קל" של היהודים בגירסת הרמיקס , גם שיר עצוב קצת גם שמח קצת (טראנס אתם יודעים ) והאכי חשוב מאד מאד מרגש =] אם יש לך עוד הצעות אשמח לשמוע =)

N B I

New member
אל תשכחו שהיהודים זה קצת רועש

כלומר אמא שתרביץ בבן שלה נאום ציוני ואוהב מולדת לא תשמע מאוד אמינה.... אז צריך להיזהר עם השירים שלהם

trigotrigo

New member
נסו להכניס שירי ארצישראל,

להקות צבאיות וכאלה
קצת פטריוטיות בפסקול

תדה לכולם על העצות =] עוד רעיון ...

חשבנו על רעיון למזכרת מהמשלחת.. והחלטנו על הדבר הבא : כשניהיה בפולין נאסוף במקומות אבנים לא גדולות מידי ונעטוף אותם בנייר צלופן ונוסיף פתק קטן שבו יהיה רשום : פולין תשס"ז , אוגוסט 2007 , דקל וילנאי מחזור י' איך לדעתכם הרעיון ??? אם למישו יש הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע אלי

לזרושקה

New member
...

חשבתם אולי גם על חולצות מסע? כן כן.. זה נדוש, אבל רעיון ממש טוב לפי דעתי.. אולי גם תקחו יומן מסע משותף לכל המשלחת? או שתקחו יומן/פנקס קטןם כזה לכל אחד.. תלוי כמה אותם.. שזה לא יצא יקר מידי..

אז ככה...

יש לנ חולצות של המשלחת עם הסמל :):) כל אחד מביא לעצמו יומן מסע אני מניח... תודה רבה על העצות בכל מקרה

Pawel

New member
השיר העירה הבוערת בביצוע של סיילם

אני ממליץ לך על השיר העיירה הבוערת בביצוע של סיילם ניתן לראות אותו ביוטיוב ואף להוריד באימיול : youtube.com/watch?v=BL8hZ2sgpLM

למעלה