הייי פורום חביב
O o0Invisible0o New member 28/8/05 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifתודה?../images/Emo3.gif../images/Emo133.gif מוזמן/ת להצטרף!
R Rוית New member 28/8/05 #7 לא סוף העולם אבל מה שכן אני תוהה זה מה זה |ג'ירפה| ו|זפת| אמורים להיות למרות שאיקון של ג'ירפה יכול להיות גאוני! |מלמן| (מישהו ראה את הסרט? נה, לא משנה )
לא סוף העולם אבל מה שכן אני תוהה זה מה זה |ג'ירפה| ו|זפת| אמורים להיות למרות שאיקון של ג'ירפה יכול להיות גאוני! |מלמן| (מישהו ראה את הסרט? נה, לא משנה )
A AliceW New member 28/8/05 #8 אני אני אני אני.../images/Emo6.gif סרט טוב. אהבתי את הבחירה בדיבוב המקורי. אין יותר מתאים לדובב את מלמן מאשר דיוויד שווימר! (ג'ירפה וזפת היו מחווה קטנה ל..ראי שרשור "הייי".. )
אני אני אני אני.../images/Emo6.gif סרט טוב. אהבתי את הבחירה בדיבוב המקורי. אין יותר מתאים לדובב את מלמן מאשר דיוויד שווימר! (ג'ירפה וזפת היו מחווה קטנה ל..ראי שרשור "הייי".. )
R Rוית New member 28/8/05 #10 ../images/Emo6.gif התכוונת "ראי שירשור מזל"טים לאמיל" וכן, הבנתי, זה עדין שעשע אותי
O o0Invisible0o New member 29/8/05 #14 ../images/Emo133.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את לא יודעת כמה הצחקת אותי עכשיו..XDXD מגלה את עולם האייקונים, אה? כן יש ויש גם [מיצי וחתול ]
../images/Emo133.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את לא יודעת כמה הצחקת אותי עכשיו..XDXD מגלה את עולם האייקונים, אה? כן יש ויש גם [מיצי וחתול ]
A AliceW New member 29/8/05 #15 ../images/Emo9.gif איזה כיף להיות שה תמים בעולם של אייקונים|שה|(לקרוא עם מלרע, ההטעמה בסוף בבקשה )