הייי!

bitch style

New member
הייי!../images/Emo13.gif

חדשה פה!!! מאיזור אשדוד!!.. ואיי אני בשוק שיש לו פורום.. הוא כזה מהממם!!
ושר מדהייםם!!
אחחח השלמות
הוא היה צריך לזכות בכוכב נולד? נכון היתה שם רמאוות!! שיייאאווו.. קיצר קוראים לי חן ואני בת 17 מאיזור אשדוד ואני מעריצה שרופפה שלו.. ופעם אפילו פגשתי אותו והוא נתן לי נשיקה
(אחרי שהתחננתי.. חמודד!!) אממ השיר שאני הכי אוהבת זה אמצע הלילה בכפר.. ועוד בגדנ"ע עשו לו חידוש והייתי כולי מאושרת!! ובכלל הדיסק שלו ממש מהמם אני חורשת עליו בצורה מטורפת.. זהוו חפרתי..
ביייי

מיכל C

New member
חשבו שהייתה רמאות כי...

כולם ציפו שהראל סקעת יקח (בגלל התוצאות בחצי גמר..הוא קיבל יותר קולות מהראל מויאל) ובסוף שהראל זכה כולם קמו והחליטו שהייתה רמאות בהצבעות..שהיו קולות מזויפים..שלקחו קולות של הראל סקעת והעבירו איכשהו להראל מויאל..כל מיני כאלה.. בכל מקרה,זה לא נכון. לפחות לדעתי..וגם אם כן, אין סיבה להפיל את זה על הראל שלא עשה כלום..הוא הצליח בזכות הדיסק שלו וכוכב נולד..בלי קשר לאיזה מקום הגיע.. גם הראל סקעת שהגיע למקום השני מצליח ככה שהריבים ו"הרמאויות" לא רלוונטים..

1 shiran 1

New member
חחחחחחחח איפה את חיה ילדה חמודה

שכמותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וברוכה הבאה

shira the star

New member
היי אני יודעת שזה מאוחר אבל ../images/Emo90.gif.

היה שווה שתיכנסו כי יש תמונות של הראל מויאל וכל מיני דברים מדהימים עליו . שווה ביקור

bitch style

New member
חחח..

האמת שלא הייתי בארץ אלא במשלחת.. והתחלתי לשמוע אחרי שקנו לי את הדיסק.. אני הבנתי שהוא הפסיד וכולם חשבו שזה רמאות.. אבל איך אפשר לחשוב ככה? הוא הרבה יותר טוב מהשניים האחרים.. לא משנה טעות שלי..

Amitus

New member
כן..הוא כל כך מוכשר

התחלתי להתאהב בו..הוא שר מדהים! והשירים החדשים שלו..איזה יפים! במיוחד "סימנים"..

למעלה