הייי קוראים לי טל ואני אוהבת את דה קולינג אני מתההההההה על השירים שלהם! ד"א אחלה של פורום תמשיכו כך
ט טלוש123 New member 9/3/03 #1 הייי ../images/Emo13.gif קוראים לי טל ואני אוהבת את דה קולינג אני מתההההההה על השירים שלהם! ד"א אחלה של פורום תמשיכו כך
הייי ../images/Emo13.gif קוראים לי טל ואני אוהבת את דה קולינג אני מתההההההה על השירים שלהם! ד"א אחלה של פורום תמשיכו כך
ט ט ל i i ש New member 9/3/03 #3 יו איזה צחוקיייים../images/Emo6.gif אנחנו כבר שלוש טלושים! אני טל בת 15 מהמרכז!!!!!!!!!!!!!!!! מנהלת אגודת א"מ=איכס מורדים=אגודה מיוחדת לאנישם מיוחדים ששונאים המורדים!
יו איזה צחוקיייים../images/Emo6.gif אנחנו כבר שלוש טלושים! אני טל בת 15 מהמרכז!!!!!!!!!!!!!!!! מנהלת אגודת א"מ=איכס מורדים=אגודה מיוחדת לאנישם מיוחדים ששונאים המורדים!
ג גל GS New member 9/3/03 #5 היי! אני גל....../images/Emo110.gif ודרור שווה לקנות תדיסק של רובי וויליאמס?
D Drorrrrrr New member 9/3/03 #7 כן, בטירוף ../images/Emo60.gif לפני שקניתי אותו ממש משמ התלבטתי אבל הוא דיסק שווה ביותר, באמת.
ט ט ל i i ש New member 10/3/03 #8 אני לא גמדהההה!!!!../images/Emo46.gif אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!!
אני לא גמדהההה!!!!../images/Emo46.gif אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!! אני לא גמדה!!!!!!!!!!!!!!
M MollyAndLillyRules New member 10/3/03 #10 ברוכה הבאההההההה אני יפעת אני בת 17 (טוב עוד 3 חודשים אבל...) מתההההההההההההה על אלכס הבובון מה איתך? את מי את הכי אוהבת? שיר מועדף? ספרי לנו קצת על עצמך
ברוכה הבאההההההה אני יפעת אני בת 17 (טוב עוד 3 חודשים אבל...) מתההההההההההההה על אלכס הבובון מה איתך? את מי את הכי אוהבת? שיר מועדף? ספרי לנו קצת על עצמך
C crazy4tc New member 10/3/03 #12 ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif אני מקווה שתהני בפורום! וסליחה על הסניליות אבל מי זאת טל השלישית?
A AngeliC the cat New member 11/3/03 #14 וולקם../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif|בלונד
ט ט ל i i ש New member 11/3/03 #17 משהו לא קשווווווווווווווור מכבי ת"א לקחה ניצחון 5-3 על ביתר ירושלים ושוב אני רוצה להגיד שאני לא גמדה!
משהו לא קשווווווווווווווור מכבי ת"א לקחה ניצחון 5-3 על ביתר ירושלים ושוב אני רוצה להגיד שאני לא גמדה!
A aYaLoLy New member 11/3/03 #18 וואלקם אני יולי וגם אני מיוחדת אני בת 14 מת"א ושרופה עללללללללללל אלכס בנד שלי