הייי

הייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

אז ככה, אנ כבר בשיעור העשירי או ה-12.. ממ לא זוכרת התבלבלתי בספירה שלי והכל עד עכשיו הלך חלק.. המורה שלי עבד איתו על פניות בצמתים ומעגלי תנועה, נסיעה בסוגי כבישים שונים ועוד מלא דברים אבל דבר אחד עוד לא הצלחתי לעשות.. אני לא יודעת איך לחנות ברוורס!!! הצלחתי כמה פעמים לחנות קדימה והצידה "ולנווט" את האוטו במקום המתאים אך בנסיעה לאחור הכל מתבלבל אצלי.. הקטע הוא שהכל אצלי מתבלגן לי והמורה שלי העיר לי על זה כמה פעמים אבל ללא הועיל... אני פשוט לא תופסת את הקטע איך לכל הרוחות אני צריכה לכוון את המכונית בחניית רוורס... ואם כבר מדברים שלשום עליתי על המדרכה כשניסיתי לנסוע לאחור, המורה שלי אמר שזה בסדר אבל רק שלא אעשה את זה שוב.. חחח הוא מפרגן לי הרבה אבל עדיין אני זקוקה לעצה בדבר נסיעה לאחור וגם חנית הרכב במצב זה. תודה מראש

Daemonlior

New member
המממ

לדעתי את ממש ממש מתקדמת.. אני רק לקראת השיעור ה 20 נסעתי מחוץ לעיר ורק לקראת ה 24 התחלתי ללמוד חניות ברוורס.. אני מאמין שעם הזמן השליטה תבוא לך, כי זה לא דבר שאפשר להסביר בפורום..

מממ

בהתחלה שלמדתי חנייה ברוורס בשיטה מסוימת לא הצלחתי אמרתי למורה שקשה לי והוא לימד אותי עוש שתי שיטות אחרות שאחת מהן באמת יותר מתאימה לי נסי לבקש מהמורה שלך ללמוד אותך שיטות נוספות.

Gal isr

New member
אממממ..תתעודדתי בזה שאת רק

שיעור 10 (או 12- גם אני התבלבלתי בגללך
). אבל אני יכול לנסות להסביר לך מה אני עושה עם הוולבו (
) של המורה שלי. מגיעים עם הרכב שלנו עד הקדימה של הרכב שיהיה מולנו בחנייה. רוורס קל מאוד עש שאורות הרכב הזה בקצה החלון האחורי. מעבירים לרוורס כמובן, והגה סיבוב אחד לכיוון החנייה (ימין במקרה שלנו). עכשיו- לרכב שלו יש על הדלת איזה משהו שחור כזה, שכשהוא עובר מעל המדרכה, צריכים לסובב הגה מלא לצד השני ולהמשיך בחנייה...אני לא יודע איך זה אצלך פשוט.

למעלה