הייי!

NasTy GirL

New member
הייי!../images/Emo108.gif

יובלות לא הייתי כאן... ג´ס מתוקית-ראיתי שאת עדיין עם התינוקת בבטן! בהצלחה...אם יהיה:) היה לי שבוע נהדר! אחי בא אתמול הבייתה [ונסע בחזרה] וסופסוף-יש לו חברה דנדשה...מאושרת בשבילו!
קיבלתי משכורת [200 ל4 ימים], ומתנות, ועשיתי קניות, ואפילו שתיתי היום כוס טקילה שלמה [בטעם אבטיח]
ו...מה עוד... התקנו מדפים בחדר, וכמו שאמרתי, קניתי המון, גם לאחי, ובכלל היה לי שבוע נפלא:) למישו יהיה כוח לקרוא סיפור אם אני אפרסם משהו?

NasTy GirL

New member
מה היה הפשר של אם יהיה?!?../images/Emo108.gif../images/Emo2.gif?

אין לי שמצ...בהצלחה בכל מקרה!

NasTy GirL

New member
אני צריכה עזרה...../images/Emo108.gif

היה לי חבר, בערך- במשך שבועיים...
ואז הוא נפרד ממני. באחת השיחות שלנו, הוא היה מגעיל אליי, בשנייה הוא אמר שהוא מצטער ושהוא עדיין אוהב אותי, ומאז כל שיחה איתו זה עצות לאיך לתקן את עצמי, הוא פוגע בי ומגעיל אליי ונותן לי הרגשה נחותה. נמאס לי מזה, הוא התחיל לתקן לי גם את החברות, ואומר לי כל מיני דברים מעליבים ["הבן דוד שלי אמר שאם הוא היה במקומך הוא היה רץ למשרד הפנים לשנות את השם, מה זה השם המכוער הזה?!"]-אבל מצד שני אוהב אותי. אני יודעת כמעט ב100% שהוא לא עושה את זה בכוונה, אלא באמת מתום לב- אבל זה ממש מגעיל אותי. בנוסף לכל הבלאגן הזה, כמה מהחברות שלי ליכלכו ובגדול- ואני לא יודעת מה לעשות... ראיתי שלא עניתם למה שרשמתי למעלה, אז אני לא בטוחה אם להרחיב, תגידו אם אתם קוראים...

כדברי ורדה רזיאל ז´קונט

שהיא אגב אלילה בפני עצמה: תזרקי אותו!! מי הוא חושב שהוא? ואיך הוא מעז לשחק בך ככה? זה כמו גבר מכה (להבדיל אלפי הבדלות) שמכה את אשתו מכות רצח ואחרי זה קונה לה תכשיטים. את באמת מרגישה אליו משהו? ואם כן למה? מגיע לך מישהו הרבה הרבה הרבה יותר טוב מזה שיפרגן לך ויקבל אותך כמו שאת (בטח שאחרי שבועיים(!!) הוא עוד לא יגיע לרמה שבה הוא מרשה לעצמו להיות מבקר המדינה ולהעליב אותך ולנסות לשנות אותך!)

NasTy GirL

New member
...../images/Emo108.gif

אני לא יכולה להרחיב, כי אני מנסה להקליד בשקט עכשיו-לא אפשרי כ"כ עם המקלדת הזו...
אבל אני לא
אותו...

למעלה