הייי i'm new

chompi2

New member
הייי i'm new

הייי אני ליאור אני חולה על ג'וני דפ וכרגע מצאתי תפורום הזה!! חח.. טוף אני חולה על אורלנדו בלום אבל לא חשוף:p ולפי דעתי עכשיו ג'וני דפ הוא זקיינלך הוא בן 40 ומשו והוא חימצן וזה לא יפה הוא הכי יפה בסרט מה עובר על גילברט חח..:p

chompi2

New member
אממ לא משו.. חח.

כאן הוא הכי שעווההההה טוף not אבל לא חשוף:)

Johnnit

New member
ברוכה הבאה

הוא בן 40 וחצי בערך... ו40 זה לא זקן...הוא עדיין נראה מצויין, ונכון שיותר יפה לו שיער כהה אבל אני מסתפקת בו גם עם החימצון. תראי את אנטוני קידיס (הסולן של הרד הוט צ'ילי פפרס) הוא בן 41 וגם כן נראה מצויין.

Deppaholic

New member
ברוכה באה

אני כבר מכירות יא? מפורום דוליז.. שתהיה לך התמכרות נעימה והכל אבל.. ג'וני בן 40 בלי המשו והוא לא זקיינלך!!...הוא עדיין שקסי ופוקד את חלומותי כל לילה!

ג'וני בן 40 וחצי מאז נובמבר

היומולדת שלו ביוני בנובמבר (היומולדת שלי) זה חצי שנה כיף לנו אני קשת הוא תאומים מזלות משלימים וכאלה ג'וי

chompi2

New member
והתכוונתי שהוא "מזדקן"

מתכער בגלל החימצון חח.. זה ממשר איכי!! אבל הוא עדין נראה אחלה:p

FleR DeLacuR

New member
היי אמ כדי לא לפתוח עוד שירשור

גם אני אממ חדשה החלטתי להצטרף.. קוראים לי ריטה, אני בת 13 ו........ שלושה חודשים... אממ כן.. ברור שאני מעריצה את ג'וני ו.. אממ... אני זהז לישון! ליל"ט!

Johnnit

New member
מאיפה הכינוי שלך מוכר לי?

וברוכה הבאה

FleR DeLacuR

New member
תודה..

לא יודעת מאיפה... אני בעיקרון מפורום ה"פ הספר, פורום רוק ופורום היהודים... אומר לך משו..?

Johnnit

New member
אה אני יודעת אני יודעת

פשוט לא הייתי בטוחה זאת פר החצי פיה הזו..שכחתי איך קוראים להן...זו שרון התאהב בה.כן.

FleR DeLacuR

New member
מייד המפקדת!

*זזה להנות* סיימתי להנות, אפשר לחזור לפורום? LOL טוב זה דיי קרוב לגוף ציווי אז.. עזבי... יותר מדי שיעוריי לשון.... LOL :)

למעלה