הייי .. 3 שאלות קטנות ...

liore10

New member
הייי .. 3 שאלות קטנות ...

כמו שאתם יודעים , רכשתי נייד חדש של dell , והשאלות לא מפסיקות לזרום .... :) 1. למחשב שלי יש אחריות של 3 שנים , הוא אמר לי שזה על כל המערכת.. מה זה בעצם אומר ? יש לי אחריות 3 שנים על הסוללה , על הכונן DVD , על המסך , על הכל ? זאת אומרת שאם יש בעיה כלשהיא בשלוש השנים הקרובות בכל חלק מהמחשב שלא באשמתי , מחליפים לי אותו ללא תשלום נוסף? 2. יש לי בלוטות' במחשב ... מה בעצם עושים עם זה ? למה זה משמש ? 3. ושאלה אחרונה ... כשאני שם את המחשב על המיטה , לאחר כרבע שעה הוא ממש רותח מלמטה... באופן שנראה לי חשוד... זה תקין ? אני שם לב שיש לי מאחורי המחשב יציאה שמשם יוצא אוויר מאוד חם , אבל מלמטה גם אמור לצאת משהו ואולי אני חוסם את זה כשזה על המיטה ? מצטער על החפירה , בתודה מראש , ליאור

Jan22

New member
יש אחריות חיצונית ויש אחריות פנימית

כלומר חיצונית על פגיעה במארז של הנייד ,ופנימי ,פגיעה בחומרה שבתוך הנייד (מעבד ,לוח אם ,הארדיסק וכו'). מערכת ,לפי מה שאני מכיר ,היא אחריות עבור החומרה. אבל מומלץ שתבדוק מול נותן האחריות. *בלוטוס ,בעצם תקשורת אלחוטית בטווחים קצרים בין סוגים שונים של מכשירי תקשורת. לא טווחים ארוכים מדי. *לא שמים מחשב על המיטה ,אתה חוסם את פתחי האוורור שלו ,ולכן הטמפרטורה עולה. עדיף שתשים את זה על תחתית שיש לה שקע (מרווח בין התחתית של הנייד לבין התחתית של המשטח).

למעלה