הייי...☺

ReUtY TuTy

New member
הייי...☺

רציתי לדעת כמה זמן אלכוהול נשאר בדם.. זאת אומרת אם שתיתי ביום שבת! המון ממש המון (לא שזה משנה...) וביום שני עושים לי בדיקת דם לבדיקת תפקודי הכבד... הם יכולים למצוא משהו?? תודה מראש

Crazy_Bitch

New member
הכל תלוי, מן הסתם

בקבוק בירה/כוס יין/מנת משקה חריף- ישארו בדם במשך שש שעות פלוס מינוס. זה לא מדע מדויק... חצי בקבוק וודקה יקח לגוף 24 שעות לנטרל.. בכל מקרה- אם יש לך בעיות בכבד, תיזהר עם השתיה!

screwdelulu

New member
לנטרל?

אני מניח שהאלכוהול נשאר בדם יותר זמן מיום אחד. זה כמו גראס (בערך) - מרגישים אותו כמה שעות אבל נשאר בדם לחודש...

MEIMIS

New member
מה פתאום!!!

אין מצב שזה נשאר יותר מחודש בדם אחרי 3 ימים האלכוהול כבר נעלם.... והוא בטח רוצה לבדיקות בצו ראשון שלא יגלו שהוא שתה אלכוהול

cloclo

New member
זאת בחורה,

והיא עושה בדיקת תפקודי כבד לפני שהיא מתחילה לקחת תרופה. נדמה לי שהיא מאוד צעירה. וסתם בשביל שיהיה ברור במה מדובר, היא שאלה את זה גם בפורום סמים קלים, כי זה נראה לה דומה.

screwdelulu

New member
הדרך הכי טובה

היא לשתות המון, וזה נכון גם לסמים קלים... עם מעשנים גראס אפשר למצוא אותו בבדיקת שתן בערך בטווח של שבועיים אחרי, אבל אם שותים כמה ליטר (מים!!!) ביום זה יכול להעלם הרבה יותר מהר... בדיקת תפקודי כבד? בגיל כל כך צעיר? בהצלחה...

cloclo

New member
די כבר.

מה זה כל העצות האלו? עזבו את העניין של השתייה המוגזמת בגיל צעיר, או של שתייה מוגזמת בכלל, אבל לטעמי, מי שלא מתכנן את הצעדים שלו קדימה ומגיע לסיטואציות כאלו, שיאכל את מה שבישל. אם מישהו שותה הרבה, טוב מאוד שיראו את זה בבדיקות, גם בריאותיות, גם בצה"ל וגם בכל מקום אחר רלוונטי. ואם מישהו לא רוצה שיראו דברים כאלו בבדיקות שלו, שלא ישתה.

MEIMIS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif....

למי שלא טוב שיגלו לו את האלכוהול בדם שפשוט לא ישתה זה כאילו אתה מכחיש את הזהות של עצמך....

למעלה