הייי שיר חדש :))

ס א ט י ן

New member
הייי שיר חדש :))

עולם חדש מאלאדין...אני וחבר טוב שלי הקלטנו...האמת שהוא פחות מתעסק בשירה בטח לא של דיסני, הוא יותר יוצר ומוזיקאי, אבל הייתי צריכה גבר :)) http://www.youtube.com/watch?v=I7iO_fbipVw&feature=channel_video_title וכמובן שיש את פלונטר החדש "יש שם ביבי" מאולפני בינדר, אבל כבר פרסמו פה. תכנסו ותראו יצא חמוד לאללה!!!

Hawkgirl

New member
ביצוע יפה ^^

אני גם מסכימה שיובל מאוד מוכשר וזה~ אבל האמת שבכלל לא צחקתי מהטקסט.... ^^" לא יודעת, לא מצאתי את המסר... ובד"כ יובל לוקח נושא, ואומר אותו בצורה מצחיקה ופארודית דרך השיר...! והשיר הזה היה יותר... פשוט שיר עם מילים אחרות... לא יודעת להסביר.. אבל לא משנה, הביצוע עדיין טוב ^^

Eyal 1 2 3

New member
אהבתי מאוד :)

עם כמה שהשיר חרוש XD הביצוע שלך יצא ממש יפה! אולי פעם הבאה שתעשי דיסני אז תקחי את הפלייבק עם הקטע של הדמויות מתוך הסרט וככה זה יתן לך עוד אתגר - "לשחק" את הדמות ששרה, אם הבנת את הכוונה שלי
גם אהבתי איך שהבחור שר. קצת פחות את ההתאמה לאלאדין וכן, אולי השירה הייתה לא הכי משוחקת אבל דווקא הוא שר מעניין אה ואני מסכים עם רותם לגבי השיר של ביבי XD היו לבינדר יותר מוצלחים לטעמי... ווא, מאיפה יש לך זמן להקליט כל כך הרבה? XD

ס א ט י ן

New member
תודה :)

אני רוצה להתחיל להוסיף גם את הוידאו להקלטתו ולא רק תמונה אני רק צריכה ללמוד איך לעשות את זה חח :) אני די מוגבלת עדיין בכל מה שקשור לעריכה:) ומאיפה הזמן? סיימתי לימודים לא מזמן, ופתאום יש לי חופש...אז אני מנצלת את זה חח:) והאמת שזה שהקליט איתי את אלאדין הוא חבר טוב מאד וחוץ משחקן מוכשר הוא גם למד סאונד...אז לפעמים כשאני אצלו אני עושה סשן של הקלטות חח...בקטנה בטייק או שניים ואז אני מספיקה להקליט משהו כמו 4 שירים בשעה שעתיים של עבודה כולל עריכה והכל...

edden7

New member
כל הכבוד!

ממש יפה!הידיד שלך שר ממש יפה,ועליך בכלל אין מה לדבר... :)

למעלה