היה צפוי שאענה לך ככה:
הבנתי מתגובתך שאת מעוניינת בבחור חרדי בגלל שהוא חונך לא להסתכל רק על חיצוניות וכסף כנהוג בחברתך... אני מסיק מזה שאילו היה בך יופי או עושר, לא היית טורחת עד לכאן. היית משיגה פרטנר ``אצלכם`` ובקלות. אם אני צודק עד כאן, להלן תגובתי: את לא מלכת יופי, את לא מיליונרית ואין בך אפילו יראת שמיים (אפילו לא דתיה. מסורתית...) אז אין סיכוי, באמת שאין סיכוי שחרדי יקח אותך. מאכזב? שימי לב לעוד נקודה מעניינת, החרדים מסתכלים על יופי, וכשמסתכלים, מסתכלים יותר מ``אצלכם``, כי את יודעת, משתדלים לקחת משהו לתמיד. לא מחליפים באמצע. גם על כסף הם פוזלים, ובעיקר בפרוייקטים, כבר אין אומץ כל כך לדרוש מהבחורה (או מההורים שלה...) דירה בירושלים. הם יחפרו גם כדי למצוא בה מידות טובות, יראת שמיים ועוד כהנה. ו... ו... מצטרף לחברים שהגיבו כבר לפניי ונתנו לך להבין דבר או שניים על העולם החרדי, זה שאת צריכה להכיר. להתחיל להכיר, כדאי לך, אני סתם מצייר את עצמי אפור. נ.ב. כשהתחלתי לכתוב חשבתי על תגובה יותר מתאימה לכותרת, וחשבתי שאולי כמה חכמים יבינו אותי לא נכון אז כתבתי בנימוס. השתדלתי. כאילו, מה כבר קרה? הגבתי למישהו בפורום, ירום הודו. ואם בכל זאת יש ביקורת, אני כאן.