הייי רציתי לשאול?..

subatoi

New member
ערוץ 1 שידר את עונה 6

וסיים. כרגע הם המו"מ לגבי העונה השביעית וסדרת הבת "אטלנטיס". אתה/את/אתם מוזמן/מוזמנת/מוזמנים להשאר פה בפורום או לעקוב אחרי אתר סטארגייט ישראל לפרטים.

subatoi

New member
נ.ב. תגידו, אתם באמת...

מהממים?

Tollan

New member
בנושא זה

ניתן לפנות למאמר הבא http://www.isf.co.il/index.asp

morashtty

New member
האם העלית בדעתך

שאתה סובל מתסביך רדיפה כלשהו- ככה זה נראה משתי המאמרים שלך שהספקתי לקרוא. נ.ב. מ"תסביך קרטר" כבר מזמן הגעתי למסקנה שאתה סובל.

kinspirit

New member
ואיך שכחתם לציין את ההקרנות?!

ניתן, מיום חמישי הזה, לראות את העונה השביעית בהקרנות באוניברסיטת ת"א
השבוע מתחילים מהפרק הפותח של העונה!!! המקום- אוניברסיטת ת"א, בניין מכסיקו - חדר 120, שעה: 18:00

פלטרון

New member
הקרנות חוקיות ?

או שהורידו את הכל באי-מיול / קאזה .. ? אם חוקי ... זה בחינם ? ( לא שמשנה לי .. שואל מתוך סקרנות )

kinspirit

New member
ההקרנות של סטארגייט הן מDVD

הDVD של העונה השביעית מחכה לי בדואר כמו ילד טוב שמחכה לאמא... עדיין אפשר לדון בעניין זכויות יוצרים וכדומה...אבל לפחות זו לא הורדה מהאינטרנט *רמז לאנשים מסויימים*

[TNT]

New member
../images/Emo12.gif הרמזים שלך לא יעזורו

אף אחד פה לא מבין על מה את מדברת, הרי לא יתכן שיש מישהו מהפורום שלנו ש... אה... קשה לי להגיד את זה אפילו מוריד מהאינטרנט!

jewish master

New member
בכל פעם שאני רואה הודעה...

... על ההקרנות (ובזמן האחרון זה קורה הרבה) אני מתעצב על זה שאני לא יכול להיות בהם

jewish master

New member
מהצפון הרחוק

או דרום לבנון אם תרצה (אני לא צוחק הגבול הוא במרחק נגיעה). והבעיה העיקרית שלי (אם מתעלמים מההיבט הכלכלי) היא שאם אני אבוא אני לא אספיק לחזור הביתה.

subatoi

New member
ג'וין דה קלאב. אמנם אני לא כ"כ רחוק

אבל אני (רוב הזמן) לא במרכז (בדרום), וזה תמיד בעיה במקרה של אירועים. אבל אם אתה מכיר מישהו במרכז, אתה יכול לישון אצלו. לא תמיד, מן הסתם, אבל תמיד יש חופשות (מי אמר חנוכה ולא קיבל) או דברים בסגנון. ויש אירועים מיוחדים, כמו אייקון שמארגנים לינה במקום.

jewish master

New member
יש למועדון שם?

כי אם לא צריך לתת לו שם, בכל מקרה הבעייה העיקרית שלי לאחרונה היא למצוא מקום ללילה

kinspirit

New member
רוצה...

לקחת על עצמך לארגן ולהיות אחראי על ההקרנות? כי אם כן...אני יודעת בדיוק למי להלשין

למעלה