הייי עוד תמונה הנה עוד תמונה אבל לופיטה
נ נועם המתוקה New member 9/1/06 #6 תלמדי לשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif למה את מציפה את הפורום?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!
תלמדי לשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif למה את מציפה את הפורום?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!
P Pollitaaaaaaa New member 9/1/06 #7 תשרשרייייי אל תציפי את הפורום! ולא קוראים לה לופיטה קוראים לה מאיטההההההההההההההה
O ooOMoRoShOoo New member 9/1/06 #13 למה את ניטפלת אליה?../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif זכותה ליצחוק אז דיי!
O ooOMoRoShOoo New member 9/1/06 #15 סבבה שיהיה לך../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif
P Pollitaaaaaaa New member 9/1/06 #19 אוייי תעזבי את ספירוש שלי../images/Emo34.gif היא צחקה איתייייייי :-O
O osh360 New member 9/1/06 #16 יא חולי נפש תעזבו אותה היא חדשה מה אתם רןוצים?ניטפלים כמו עלוקה ומוצצים ת'דם עד שהבן אדם מת! מאמי לא ליפתוח הודעה חדשה ככה צריך לענות!חאלס!!
יא חולי נפש תעזבו אותה היא חדשה מה אתם רןוצים?ניטפלים כמו עלוקה ומוצצים ת'דם עד שהבן אדם מת! מאמי לא ליפתוח הודעה חדשה ככה צריך לענות!חאלס!!
I ilana407 New member 9/1/06 #17 כן,הא? מיסכנה חחח...עזבו אותה היא חדשה תנו כבוד לחדשים חחחחחחחחחחחחחחחח אל תשימו לב אני אומרת את זה כי גם אני חדשה חיחי
כן,הא? מיסכנה חחח...עזבו אותה היא חדשה תנו כבוד לחדשים חחחחחחחחחחחחחחחח אל תשימו לב אני אומרת את זה כי גם אני חדשה חיחי
O osh360 New member 9/1/06 #18 ../images/Emo5.gif סתמי../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif סתם בובה מתעלייךךךך יש אייסיקיו?!!!!!!!!! [נסחפתי עם הסימני קריאה חעחע ]
../images/Emo5.gif סתמי../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif סתם בובה מתעלייךךךך יש אייסיקיו?!!!!!!!!! [נסחפתי עם הסימני קריאה חעחע ]