הייי מתוקה....

הייי מתוקה....../images/Emo140.gif

שלוםםםםם. התגעגעתי כל כך. מצטער שמיהרתי בשבוע שעבר אפילו לא הספקתי לכתוב לך חג שמח. אז קצת באיחור כי עדיף מאוחר מאף פעם. חג שמח ומתוק מתוקה , את יודעת שאף פעם לא אשכח אותך.ונעבור לדרבי? תאמת היום בניגוד לכל הדרבים הקודמים אני לא כל כך בטוח שאנחנו ( אלו שלובשים את החולצות בצבע הנכון ) מסוגלים לנצח אבל...אני שומר על אמונה ומקווה לטוב אולי כמו שאת אומרת אחד אפס קטן ומתוק. אז בנתיים שיהיה לך חג מדהים חושב עלייך ומקווה שאת הדרבי הבא באמת נראה יחד ( אולי בחצי גמר הגביע?).מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב עד אז נשיקות וחיבוקים. נ.ב איך היה המבחן? שלך תמיד באדבוי שלא שוכח אותך גם בחופש

באדבוי מתוק שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

לקול נגינת מכונית הגלידה לללל כותבת לך בסבביש. חג שמח לך ולכל המשפחה . לא שכחת את הדרבי שכל כך רציתי ללכת אבל אני יראה זאת בבית. אני ירגיש כאילו אנחנו רואים ביחד . אתה איתי וזה הכי הכי חשוב. אני מקווה בכל הלב לעבור את הדרבי בשלום . אולי ניצחון קטן לנו בכל אופן אני כל כך מתגעגעת אליך חיבוקים ונישוקים ואל תשכח לעשות חיים כמה שאפשר. החופש נגמר כל כך מהר אוףףףףף. אז תנצל כל רגע. ובקשר למבחן היה קשה מאוד . מקווה שעברה אותו ואם לא יש פעם הבאה . אז מתי אתה בא לחדרה ? חחחחחחחחחח מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין ואל תשכח לשתות הרבה ייין אדום מממממ כל כך טעים

למעלה